Jelgavā aizturēta piektā persona par nelegālā alkohola tirgošanu (4)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Veicot izmeklēšanu esošajos kriminālprocesos, policijas darbinieki par nelegālo cigarešu un alkohola glabāšanu un realizāciju Jelgavas tirgū aizturējuši vēl vienu, piekto personu, kura jau agrāk tiesāta, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Policija iepriekš informēja, ka šā gada 4.martā Jelgavas tirgus teritorijā policijas darbinieki atsavināja vērienīgā daudzumā nelegālās cigaretes, papildus tam vēl atsavināja arī nelegālo alkoholu.

Aizdomās par nelegālo akcizēto preču uzglabāšanu realizācijas nolūkā policija aizturēja četras personas, kuras agrāk tiesātas par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Aizturētie tika ievietoti īslaicīgā aizturēšanas izolatorā.

Veicot kratīšanas aizturēto dzīvesvietās kopumā atsavinātas 25040 cigaretes ar Baltkrievijas un Krievijas akcīzes markām un ar dažādiem nosaukumiem – "More", "BC', "Slim Eva Rose", "NZ", "Fest", "Premjer", "Bayron", "Winston Blu". Cigaretes tirgus teritorijā bija paslēptas metāla konteineros.

Tāpat policijas darbinieki atsavināja 17 litrus šķidruma ar alkohola saturošu smaku.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu