«Fiskars»: Latvijas tirgus uzņēmumam ir ļoti ienesīgs (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas tirgus uzņēmumam «Fiskars» ir ļoti ienesīgs, nedaudz vairāk kā 20 gados šeit esam ieguvuši atpazīstamību un klientu uzticību, 365.gadadienas jubilejas pasākumā atzina «Fiskars» Eksporta nodaļas mārketinga menedžeris Juka Peka Holopainens.

Pasākumā preses pārstāvji un sadarbības partneri tika iepazīstināti ar «Fiskars» pārstāvjiem no Somijas, kuri pastāstīja par «Fiskars» vēsturi, jaunāko produkciju, kā arī iepazīstināja ar novitātēm kopumā un uzteica Baltijas tirgu, kas uzņēmumam esot ļoti ienesīgs. Apsveikt «Fiskars» bija ieradusies arī Somijas vēstniecības pirmā sekretāre Sole Kauranene, kura uzsvēra, ka uzņēmuma radītā produkcija ne tikai somiem, bet arī latviešiem esot kļuvusi par daļu no ikdienas dzīves.

Runājot par Baltijas tirgus noietu, visas trīs valstis ir ekvivalentas, pirktspēja visās ir aptuveni vienāda, biznesa portālam «Nozare.lv» atklāja Holopainens.

Precīzu skaitli par pērnā gada apgrozījumu Latvijā «Fiskars» pārstāvji pagaidām nenosauca, bet tas esot lēšams ap diviem miljoniem eiro.

«Fiskars» produkcija Latvijā ir nopērkama daudzviet - gan būvniecības un dārza lielveikalā «K-rauta», veikalā «cenuklubs.lv», kā arī universālveikalā «Stockmann», kur var iegādāties pat «Fiskars» ekskluzīvos virtuves piederumus, stāsta «Fiskars» Latvijas pārstāvis Kristaps Brizga.

«Latvijā patērētājiem ir radies pieņēmums, ka «Fiskars» produkcija ir dārga, ar veikalu «Elvi» uzlīmju akcijas palīdzību bija iespēja parādīt pircējiem, ka cena ir kvalitātes vērta,» norādīja Brizga, piebilstot, ka šāda tipa akcijas šogad tiks rīkotas biežāk, jo, palielinoties kopējam pirkumu skaitam, ir palielinājies «Fiskars» preču kopējais apgrozījums.

Mediju pārstāvji un sadarbības partneri tika iepazīstināti ar dārzkopības tendencēm Eiropā, kas ir iemesls, kāpēc «Fiskars» nepārtraukti papildina dārzkopības instrumentu sortimentu.

«Fiskars» ir dibināts 1649.gadā Fiskars ciemā, Somijā. Gadu gaitā «Fiskars» ir kļuvis par vienu no lielākajiem uzņēmumiem pasaulē, kas piedāvā Somijas augstākās kvalitātes un dizaina produktus mājas, dārza un ārpustelpu vajadzībām. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un materiālus darbarīku ražošanā, «Fiskars» tiecas samazināt slodzi un piepūli dārza darbu laikā un padarīt darbus ērtākus un vienkāršākus, lai darbs dārzā kļūtu vieglāks, efektīvāks un baudāmāks.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu