Cenšoties apturēt ripojošu auto, vīrietis gūst kaulu lūzumus (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Zemgalē 29 gadus vecs vīrietis ir mēģinājis apturēt apvidus automašīnu, kas sākusi ripot, bet vīrietis pakritis un automašīna uzripojusi viņam virsū, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Vīrietis guvis dažādus lūzumus - kāju, potīšu, ribu - un nogādāts slimnīcā.

Tāpat Zemgalē mediķu aprūpē nonākusi gadu veca meitenīte, kura uzrāvusi sev virsū karstu tēju, applaucējot krūškurvi un zodu.

Savukārt Vidzemē 49 gadus vecs vīrietis kurinājis plīti un radies piedūmojums. Vīrietis nogādāts slimnīcā, jo saindējies ar dūmiem.

Vakar bijis arī traģisks negadījums, kas, iespējams, saistīts ar meža darbiem. Vidzemē 41 gadu vecam vīrietim virsū uzgāzies koks. Izsaukti ātrās palīdzības mediķi, bet kolēģi ar automašīnu veduši pretī cietušo. Vīrietim bija smaga galvas trauma, un viņš atradās smagā stāvoklī un no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Aizvadītajā diennaktī NMPD brigādes devās kopumā uz 944 izsaukumiem, no tiem 136 gadījumos cilvēki bija guvuši dažāda veida traumas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu