Bērziņš: Latvijas nepiedalīšanās «Expo 2015» valsts tēlu negatīvi būtiski neietekmēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ja Latvija nepiedalīsies starptautiskajā izstādē «World Expo 2015» Milānā, tas nebūs nekas «šausmīgi negatīvs», kas ietekmēs Latvijas tēlu, intervijā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Viņš uzskata, ka šādas izstādes, kas pašreizējā formā piedzīvo pēdējās pastāvēšanas reizes, labākajā gadījumā ir izdevīgas globālajiem uzņēmumiem. Tomēr

Latvijas uzņēmumiem tās esot neproporcionāli dārgs pasākums.

Kā ziņots, šodien valdība lems par Latvijas dalību starptautiskajā izstādē «World Expo 2015», kas šogad norisināsies Itālijas pilsētā Milānā.

Kā liecina informācija valdības dokumentu vietnē «eportfelis», ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) par Latvijas dalību starptautiskajā izstādē informēs valdību sēdes atklātajā daļā. Ekonomikas ministre jau iepriekš norādījusi, ka, pēc viņas domām, Latvijai nevajadzētu piedalīties izstādē lielo izmaksu dēļ, taču galīgo lēmumu šodien pieņems valdība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu