Bauskā veikalā dzimušajai meitenītei gadu ik mēnesi - 70 eiro (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 7.janvārī, Bauskā esošajā «Rimi» veikalā dzimusī meitenīte gada garumā ik mēnesi no «Rimi» veikala saņems preces 70 eiro vērtībā, biznesa portālu «Nozare.lv» informē SIA «Rimi Latvia» pārstāve Laura Podskočija.

Viņa norāda, ka līdz meitiņas viena gada jubilejai viņas mamma katru mēnesi no «Rimi» veikala klāsta varēs izvēlēties bērniņam nepieciešamās lietas, tostarp autiņbiksītes, bērnu kopšanas preces, rotaļlietas, kā arī nepieciešamos produktus mazuļa ēdināšanai.

«Vēlot veselību, kā arī izturību, esam sarūpējuši dāvanu grozu no «Rimi», kas jau ir nogādāts Jelgavas slimnīcā,» piebilst «Rimi» pārstāve.

Kā ziņots, vakar, 7.janvārī, «Rimi» veikalā Bauskā piedzimusi meitenīte, apstiprināja «Rimi Latvia» pārstāve. Veikala darbinieki operatīvi izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas nogādāja jauno māmiņu un viņas jaundzimušo mazuli Jelgavas slimnīcā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu