«Ziemassvētku egļu ceļa» objektus Rīgā varēs apskatīt līdz 19.janvārim

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gunita Kļava / LETA

Festivāla «Ziemassvētku egļu ceļš» vides objektus Rīgā varēs apskatīt vēl līdz 19.janvārim, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Pašvaldība aicina rīdziniekus un pilsētas viesus vides objektus apskatīt vakaros, kad ir iedegts pilsētas apgaismojums un objekti ir redzami visās niansēs.

Jau par tradīciju kļuvušais vides objektu festivāls šoreiz simboliski ievada Rīgas kā 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumus. Šī festivāla ekspozīcijā skatāmi 65 izcilākie iepriekšējo gadu profesionālo mākslinieku, Latvijas Mākslas akadēmijas studentu un radošo industriju pārstāvju darbi un daudz jaunu, interesantu 2013.gadā tapušu projektu.

Visus festivāla objektus iespējams apskatīt, izmantojot īpaši sagatavotu festivāla ceļvedi - karti. Tā atrodama festivāla mājaslapā «www.eglufestivals.lv» un pieejama Rīgas domes apmeklētāju pieņemšanas un tūrisma informācijas centros, kā arī kultūras centros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu