Sāk parādīties baumas par iPhone 6s

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: apple.com

Nemaz tik ilgs laiks nav pagājis, kopš veikalos parādījās iPhone 6 un tā lielais brālis 6 Plus, taču tīmeklī jau sāk cirkulēt ziņas (neoficiālas runas) par šo telefonu nākamajām versijām ar indeksu s.

Apple iPhone kamera, kas jau tagad ir viena no labākajām, jo dod iespēju uzņemt fotoattēlus, kuru faila izmērs ir salīdzinoši neliels un jo īpaši piemērots sociālo tīklu laikmetā, pēc modernizācijas varētu kļūt vēl ievērojami labāka.

Runā, ka iPhone 6s un 6s Plus (ticamākie nākamo viedtelefonu nosaukumi) varētu iegūt divu kameras lēcu sistēmu, ziņo Forbes.com un norāda, ka sākotnēji informācija nāk no sastāvdaļu piegādātājiem, Apple partneriem Āzijā, kas līdz šim izrādījušies visai ticamas informācijas avoti.

Kāds būs ieguvums no divu lēcu kameras? Atbilde ir gaužām vienkārša -

galvenais ieguvums būs iespēja lietot attēla optisko palielināšanu fotografēšanas laikā.

Pie tam tā nav zinātniskā fantastika, jo pērnā gada sākumā Izraēlas kompānija Corephotonics izziņoja viedtālruņiem paredzētu divu lēcu fotokameras moduli, kas dod iespēju fotogrāfijā izmantot trīskārtīgu optisko palielināšanu un pieckārtīgu palielināšanu, filmējot 1080p izšķirtspējā.

Jāpiezīmē, ka Corephotonics izstrādāto fotokameras moduli savā One jau izmanto Taivānas viedierīču ražotājs HTC, tiesa, šī kompānija ir izvēlējusies nevis optisko palielināšanu, bet citu funkciju, ko nodrošina divu lēcu kameras sistēma, - fokusa dziļuma mainīšanu jau pēc tam, kad attēls ir iemūžināts.

Vēl viena šāda tipa fotokameru priekšrocība ir augstāka veiktspēja vāja apgaismojuma apstākļos;

tas ir apstākļos, kuros tādi viedtālruņiSamsung Galaxy Note 4 un Google Nexus 6 jau ir pārāki par Apple izstrādājumiem. Tāpat viedtelefons raitāk strādātu HDR fotografēšanas režīmā.

Pastāv iespēja, ka Apple iPhone 6s un 6s Plus izmantos ilgtermiņa partnera Sony izstrādātu divu lēcu sistēmu, nevis HTC One M8 sastopamo 4 megapikseļu kameru. Forbes.com gan atzīmē, ka Sony parasti dara zināmu, ka kaut kas jauns ir izstrādāts. Informācijas par to, ka Sony varētu būt izstrādājis savu divu lēcu sistēmu, no japāņiem pagaidām nav.

Vēl viena no jaunievedumiem, kas varētu parādīties nākamās paaudzes iPhone, ir tā dēvētais Force Touche jeb no pieskāriena stipruma atkarīga funkciju aktivizēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu