Bezmaksas apraidē var redzēt vairāk telekanālu, nekā paredzēts (43)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Gada pirmajās dienās bezmaksas virszemes apraides televīzijas skatītāji var vērot krietni vairāk telekanālu, nekā ir paredzēts, novērojusi aģentūra LETA.

Lai gan no 1.janvāra bezmaksas apraidē ir jābūt sabiedriskās televīzijas kanāliem LTV1 un LTV7, kā arī «Re:TV», «Rīga TV24» un «OTV», bezmaksas apraidē pašlaik var skatīties LNT, TV3, TV3+, TV5, arī ārvalstu kanālus, piemēram, MTV, «Euronews» un citus.

Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) sabiedrisko attiecību speciālists Arno Pjatkins informēja, ka LVRTC pārraida kanālus atbilstoši saņemtajiem signāliem un papildu kanālu raidīšana nav atkarīga no centra.

Līdz 1.janvārim bezmaksas apraides kanālu pārraidīšanu nodrošināja «Lattelecom». Uzņēmuma pārstāvis Toms Meisītis norādīja, ka papildu kanālu pieejamībai bezmaksas apraidē ir kādi tehniski iemesli. Tā esot īslaicīga aizķeršanās, kas tiks novērsta.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu