Ziemassvētku tirdziņš Grīziņkalnā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

21. decembrī Rīgā, koka ēku renovācijas centrā «Koka Rīga» (adrese: Rīgā, Krāsotāju ielā 12) no pl. 10.00 līdz 14.00 norisināsies Ziemassvētku tirdziņš «Dāvanu jampadracis Grīziņkalnā», aicinot Rīgas un Grīziņkalna iedzīvotājus apmeklēt un ielīksmot Ziemassvētkus kopā.

Ikvienam apmeklētājam būs iespēja iegādāties dažnedažādas dāvanas, baudīt dzīvo mūziku, mieloties ar Ziemassvētku kārumiem un lieliski pavadīt laiku. Mazos draugus gaidīs īpašo Ziemassvētku dāvanu, piparkūku un kartīšu darbnīca, kā arī Ziemassvētku rūķītis.

No tirgotājiem varēs iegādāties sveces, svečturīšus, gleznas, rokām darinātas rotaļlietas, blociņus, kartītes, dažādas rotaslietas, pulksteņus, austos paklājus, izšūtas somas un somu maisus, priekšautiņus, adījumus, tamborējumus, Ghetto Family kreklus, džemperus, skaistumkopšanas līdzekļus, medu, tējas, garšvielas, piparkūkas, Ghetto Burger gardumus, kā arī daudz ko citu.

Šā gada pavasarī Grīziņkalna apkaimes aktīvisti deva startu jaunai iniciatīvai «Esmu Grīziņkalna patriots», kuras mērķis ir veicināt Grīziņkalna apkaimes kā aktīvas, drošas, sportiskas un radošas vietas pilnveidošanu. Šīs kustības pirmie iniciatori bija Ghetto Family – jaunu cilvēku kustība, kura jau 5 gadus aktīvi organizē sportiskas aktivitātes Grīziņkalna apkaimē. Šai iniciatīvai pievienojās arī privātvēsturnieks Voldemārs Eihenbaums un sieviešu invalīdu biedrība Aspazija.

Līdz šim biedrība «Esmu Grīziņkalna patriots» ir rīkojusi un atbalstījusi tādus pasākumus kā apkārtnes sakopšanas talkas, Lieldienu svinības Grīziņkalnā, bezmaksas sporta treniņus jauniešiem vasaras periodā, aerobikas nodarbības senioriem, Grīziņkalna apkaimes iedzīvotāju tikšanās u.tml.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu