Latvijas Pasts: šoruden preses izdevumus abonē līdzīgi kā pērn

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas pasta kompānijā «Latvijas Pasts» (LP) pirmajos divos abonēšanas kampaņas 2014.gadam mēnešos noformēti vairāk nekā 147 tūkstoši preses abonementu, kas ir aptuveni tikpat, cik pērnā gada attiecīgajā laika periodā, pavēstīja LP sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Tērauda.

Viņa uzsvēra, ka noformēto abonentu skaits pēc diviem aizvadītiem abonēšanas kampaņas mēnešiem, salīdzinot ar periodu 2012.gadā, vērtējams kā stabils.

«Tas nozīmē, ka iedzīvotāju aktivitāte, abonējot preses izdevumus 2013.gada oktobrī un novembrī, bijusi līdzvērtīga iepriekšējam gadam,» teica Tērauda un piebilda - LP pieredze liecina, ka augsta abonentu aktivitāte parasti vērojama arī pēdējā abonēšanas kampaņas mēnesī – decembrī.

Tāpat viņa atzina,ņemot vērā, ka iedzīvotāji preses izdevumus aktīvi abonē arī gada pēdējā mēnesī, pāragri prognozēt, vai abonēšanas kampaņu šogad izdosies noslēgt ar augstāku vai līdzvērtīgu noformēto abonementu skaitu nekā 2012.gadā.

Pēc Tēraudas teiktā, arī klientu ieradumi joprojām saglabājas nemainīgi. Proti, šā gada abonēšanas kampaņas divos mēnešos, izmantojot abonēšanas iespējas internetā un pa tālruni, noformēti 32% visu abonementu, bet pasta nodaļās un pie pastniekiem noformēts 61% abonementu.

«Arī izvēloties abonēšanas termiņus, tendences saglabājas: lielākā daļa jeb 72% abonementu noformēti 10 līdz 12 mēnešiem. Periodam no pusgada līdz deviņiem mēnešiem noformēti 16% abonementu, vienam līdz trijiem mēnešiem – 10%, bet vismazāk – 2% – abonementu ir laikposmam no četriem līdz pieciem mēnešiem,» minēja Tērauda.

Augstāka abonēšanas aktivitāte joprojām vērojama lauku reģionos, kur noformēti 77% abonementu, savukārt Rīgā noformēti 15% abonementu, bet pārējās Latvijas lielākajās pilsētās – 8%.

Preses izdevumus 2014.gadam LP mājaslapā, pasta nodaļās ar tiešsaistes pieslēgumu un pie pastnieka varēs abonēt līdz 26.decembrim, savukārt zvanot pa informatīvo tālruni – līdz 20.decembrim.

LP nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. LP ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu