Pierobežas kafejnīca «Tūrists» drūp aizmirstībā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zz.lv

«Visa Lietuvas šoseja sakārtota, bet malā tāds grausts! Vai tiešām Pašvaldības policija nevar piespiedu kārtā atvest īpašniekus uz Domi, lai sauktu pie kārtības, vai vismaz ēku apvilkt ar zaļo tīklu,» sašutis kāds jelgavnieks par objektu Lietuvas šosejā 3, ko daudzi vēl atceras kā kafejnīcu «Tūrists».

Jelgavnieks, kurš vēlējās palikt anonīms, «Ziņām» stāsta, ka nepievilcīgo ainavu viņam nākas vērot regulāri, braucot mājās ar 5. maršruta autobusu.

Foto: zz.lv

«Šādi objekti nedara godu mūsu pilsētai. Vai tiešām nav iespēju panākt to sakārtošanu,» viņš ir neizpratnē. Pašreizējās likumdošanas iespējas šajā ziņā gan ir ierobežotas, atzīst Jelgavas pašvaldības pārstāve Līga Klismeta.

«Ēka Lietuvas šosejā 3 pieder privātpersonai. Pašvaldības Būvvaldes speciālisti ir veikuši būves tehnisko pārbaudi un aicinājuši īpašnieku ierasties Būvvaldē sniegt skaidrojumus.

Foto: zz.lv

Taču ne īpašnieks, ne tā pilnvarotā persona pašvaldībā neieradās. Atbilstoši likumdošanai, ja īpašnieks pēc atkārtota uzaicinājuma neieradīsies Būvvaldē un nesakārtos savu īpašumu, viņam tiek paredzēts administratīvais sods,» skaidro pašvaldības pārstāve.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu