Atklāj L izmēra Ranger Rover (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Land Rover atklājis pagarināto greznā apvidnieka Range Rover versiju, kurai attālums starp bamperiem ir par 201 milimetru lielāks un nu sasniedz 5200 milimetrus. Automobiļa debija notiks novembra sākumā Dubaijā, bet pēc tam, mēneša otrajā pusē, apvidnieks ceļos uz Losandželosu un Guandžou Ķīnā.

Lielākie ieguvēji šajā auto noteikti ir aizmugurējā sēdekļa pasažieri. Viņu kājām atvēlētā telpa ir palielinājusies par 140 milimetriem, savukārt atzveltnes var atgāzt par 17 grādiem – par deviņiem vairāk nekā standarta Range Rover gadījumā, raksta Motor.ru. Būtiski atzīmēt, ka aizmugurē pēc pircēja izvēles var uzstādīt kā trīsvietīgu viengabala dīvānu, tā arī divus atsevišķus sēdekļus, ko nodala samērā augsta viduskonsole ar elkoņa balstu un atkarībā no komplektācijas arī ar dažādiem komforta un izklaides sistēmu vadības slēdžiem.

Vienlaikus ir palielinājies arī bagāžnieks. Tā tilpums maksimālajā konfigurācijā ir par 315 litriem lielāks un ar nolaistām atzveltnēm sasniedz 2345 litrus. Svara ziņā palielinājums turpretim ir salīdzinoši neliels, vien 80 kilogrami. Range Rover ar pagarināto riteņu bāzi sver virs 2,4 tonnām.

Tikai un vienīgi pagarinātajam Range Rover tiks piedāvāta Autobiography Black modifikācija. Tas būs dārgākais auto Range Rover klāstā un tiks izlaists tikai 100 eksemplāros. Šim auto aizmugurējā viduskonsolē būs ledusskapis ar glāzēm, atlokāmi galdiņi ar USB pieslēgvietām, kā arī klimata kontroles un sēdekļu regulēšanas pogas.

Autobiography Black standarta komplektācijā mediju sistēma ar 10,2 collu ekrāniem priekšējo sēdekļu galvas balstos, sēdekļi ar masāžas funkciju, panorāmas stikla jumts, dabīga koka un ādas apdare salonā.

No ārienes Autobiography Black atšķirsies ar nedaudz citādāku radiatora režģa dizainu, dekoratīvajām restēm aiz priekšējiem riteņiem, 21 un 22 collu riteņu diskiem, kā arī aizmugurējo lukturu noformējumu un, protams, arī attiecīgajām emblēmām.

Range Rover ar pagarināto riteņu bāzi tiks komplektēts vai nu ar 4,4 litru V8 dīzeli, kurš attīsta 339 ZS, vai arī 5 litru V8 kompresordzinēju. 510 zirgspēku versijā pagarinātais Range Rover spēs 60 jūdzes jeb 96 km/h sasniegt 5,5 sekundēs.

Pirmie klienti Range Rover Autobiography Black saņems vien nākamā gada augustā. Šis modelis maksās robežās no 150 līdz 165 tūkstošiem eiro.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu