Liepājas Rokkafejnīcas ēka joprojām tukša

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

SIA «Argolats Pluss» piederošajai Latvijas 1. rokkafejnīcas ēkai, kas ir pārdošanā kopš gada sākuma, pircēja joprojām nav, lai gan interese par īpašuma iegādi esot, apliecināja rokkafejnīcas līdzīpašnieks Mareks Mediņš.

Par iespēju iegādāties ēku interesējušies aptuveni 20 cilvēki un uzņēmumi, arī ārvalstnieki. Īpašuma pārdošanas cenu M. Mediņš atklāt nevēlējās. Taču neoficiāla informācija rāda, ka pārdošanas cena varētu būt vairāk nekā 700 tūkstoši eiro, iepriekš rakstīja aģentūra LETA. Pārāk augstā cena, kā arī ēkas uzturēšanas lielās izmaksas ir tie iemesli, kas kavē īpašumam atrast pircēju, uzskata vairāki uzrunātie nekustamo īpašumu pārdošanas speciālisti. «Cenu negrasāmies nolaist,» pauda M. Mediņš.

Par rokkafejnīcas ēku un zemi kādu laiku nav maksāts nekustamā īpašuma nodoklis. «Argolats Pluss» parādā pašvaldībai 6713 latus, apstiprināja Liepājas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu