Osborna meita izsmej Agileru par pieņemšanos svarā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu rokmūziķa Ozija Osborna meita Kellija ASV kabeļtelevīzijas un satelīttelevīzijas tīkla "E!" raidījumā "Fashion Police" atkal paņirgājusies par dziedātājas Kristīnas Agileras pieņemšanos svarā.

Televīzijas realitātes šovu zvaigzne kritizēja mūziķes figūru, vienā no "Fashion Police" epizodēm komentējot Agileras izraudzīto tērpu nesenajā Maikla Džeksona piemiņas koncertā Kārdifā.

Agileras pieticīgais tērps neiedvesmoja arī šova modes ekspertu Džordžu Kociopulu. "Es skatos uz to un domāju: "Labi, viņa ir pieņēmusies svarā. Bet tas tērps ir ļoti neglaimojošs." Tas turklāt ir vienkārši draņķīgs tērps.

Neatkarīgi no tā, kādas formas ir tavs ķermenis, tas ir vienkārši slikts tērps,"

sacīja eksperts.

Osborna arī atgādināja, ka Agilera "gadiem ilgi mani apsaukāja par resnu. Es nekad neesmu bijusi tik resna."

TV personība un mūziķa Ozija Osborna meita Kellija Osborna
TV personība un mūziķa Ozija Osborna meita Kellija Osborna Foto: AFP/LETA

Kritizētāju pulkam pievienojās arī raidījuma "Fashion Police" vadītāja Džoanna Riversa, piezīmējot, ka "Lēdija Marmelāde atkal aizrāvusies ar zemesriekstu sviestu", atsaucoties uz Kristīnas Agileras sadarbībā ar vairākām citām dziedātājām dziedāto dziesmu "Lady Marmalade".

Tā nav pirmā apsaukāšanās Kellijas Osbornas un Kristīnas Agileras starpā: iepriekš Kellija raidījumā "Fashion Police" Agileru nosauca par resnu kuci.

Osborna augustā uzņemtā "Fashion Police" epizodē kritizēja mūziķes figūru, komentējot viņas valkāto melno kleitu. "Varbūt viņa vienkārši kļūst par to resno kuci, par kādu viņa piedzima, lai būtu. Es nezinu. Priekš manis viņa bija p**a. Viņa mani sauca par resnu tik daudzus sasodītus gadus, tādēļ, zini ko? Ej d***t! Tu arī esi resna," paziņoja Osborna.

Pati Osborna pēdējos gados ievērojami notievējusi, piedaloties ASV televīzijas šovā "Dejo ar zvaigzni" un pievēršoties veselīgas ēšanas un vingrošanas režīmam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu