Mitsubishi ieskatās nākotnē ar trim konceptauto (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Gaidāmajā Tokijas auto šovā novembra beigās Mitsubishi prezentēs uzreiz trīs pilnīgi jaunus konceptauto.

Visi trīs konceptauto ir veidoti tā, lai iemiesotu ne tikai zīmola jaunu stila valodu, bet arī SUV automobiļiem raksturīgo drošības un funkcionalitātes imidžu. Konceptauto ir radīti, liekot lietā Mitsubishi Motors inovatīvo inženieriju, nākamās paaudzes tehnoloģijas, neaizmirstot par vēlmi pēc dinamikas, drošības un izturības, kā arī apzinoties nepieciešamību rūpēties par dabu.

Pirmais konceptauto ir Mitsubishi Concept GC-PHEV. Tas ir pilnizmēra SUV ar plug-in hibrīddzinēju, pateicoties kuram, vienā virsbūvē slēpjas apvidnieka veiktspēja un teicami efektivitātes (ekonomiskuma rādītāji).

Foto: Mitsubishi

Tāpat auto ir apgādāts ar S-AWC (Super All Wheel Control) sistēmu, kas gādā par stabilitāti, drošību un veiktspēju apvidū, un nākamās paaudzes preventīvajām drošības sistēmām un vadītāja atbalsta sistēmām, kas darbojas tiešsaistē.

Otrs konceptauto ir XR-PHEV. Arī šim auto uzstādīta efektīva plug-in hibrīdsistēma, bet pats auto pamatīgi atšķiras no GC-PHEV. XR-PHEV ir kompakts SUV, kura virsbūve atgādina sportisku kupeju un kura ārējais dizains izstaro vieglumu un dinamiskas braukšanas īpašības.

Trešais Mitsubishi konceptauto ir Concept AR. Šis auto pārstāv MPV (multi purpose vehicle) klasi un apvieno tādas degvielas taupīšanas tenoloģijas kā neliela darba tilpuma benzīna turbodzinējs ar mininveniem raksturīgo funkcionalitāti, piemēram, neskaitāmām salona transformēšanas iespējām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu