Bentley apvidniekam būs 12 cilindri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Bentley pirmais apvidus auto, ko paredzēts sabiedrībai atklāt pēc apmēram trim gadiem, tiks apgādāts ar 12 cilindru motoru. Par to britu izdevumam Autocar pastāstījis zīmola vadītājs Volfgangs Dirheimers.

"Mēs būsim pirmie, kas luksusa klases apvidus automobilī izmantos 12 cilindru motoru. Man šī ideja ļoti patīk. Tā visi uzreiz sapratīs, kurš ir pārākais auto šajā klasē," - tā Dirheimers.

Bentley SUV automobilim paredzētā motora darba tilpums un arī jaudas diapazons nav zināms, taču pēc Dirheimera teiktā var noprast, ka vadītājam vislabāk patīk doma par W konfigurācijas motora uzstādīšanu šim auto. Tādējādi ticamākais variants ir mūsdienu Continental sērijas automobiļiem uzstādāmā W12 dzinēja modernizētas versijas sagatavošana SUV vajadzībām. Tāpat pastāv iespēja, ka Bentley apvidniekam tiek 6 litru V12 dīzeļdzinējs (500 ZS, 1000 Nm) no Audi Q7.

Auto, kura viens no iespējamajiem nosaukumiem ir Bentley Cross Continental, Lielbritānijā maksās, sākot ar 150 tūkstošiem sterliņu mārciņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu