Bentley gatavo savu līdz šim jaudīgāko auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Tuvākajā nākotnē Bentley plāno izlaist jaunu Continental sērijas automobili, kurš būs pārāks pat par GT Supersports.

Kā britu izdevumam Auto Express atklājis Bentley vadītājs Volfgangs Dirheimers, Continental GT2 debija notiks jau nākamgad un tas kļūs par visu laiku jaudīgāko markas auto. Salīdzinot ar pašreizējo Continental GT topošais auto būs par veseliem 200 kilogramiem vieglāks un tiks apgādāts ar 650 zirgspēku dzinēju.

Pagaidām netiek konkretizēts, vai tas būs patlaban arsenālā esošais W12 twin-turbo motors vai sagatavošanas stadijā esošais V8 turbo motors, ko izmantos arī citi Volkswagen grupas ražotāji, piemēram, Audi savos S un RS sērijas modeļos.

Provizoriskie svara un jaudas attiecības rādītāji ļauj lēst, ka sprintu līdz 100 kilometriem stundā auto spēs veikt četrās sekundēs vai pat mazāk un sasniegt ātrumu virs 320 kilometriem stundā. Tāpat Auto Express vēsta, ka gaidāmā britu superauto konstruētāji iecerējuši atteikties no Continental sērijas modeļos izmantotās 4x4 sistēmas un atgriezties pie klasiskās, aizmugurējo riteņu piedziņas.

"Es viennozīmīgi esmu pārliecināts, ka modeļu klāstā ir vieta automobilim, kurš ir jaudīgāks par GT Supersports. Tāpat es uzskatu, ka nošāvām greizi Supersports izgatavojot ar tikai divām sēdvietām; šādu koncepciju vajadzēja pietaupīt tikai ekstrēmākajiem auto," sacījis Dirheimers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu