SC turpina svinības slēgtā pasākumā Purvciemā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienības "Saskaņas centrs" (SC) politiķi un atbalstītāji paralēli oficiālajam vēlēšanu sagaidīšanas pasākumam Vecrīgā, kas tiek aizvadīts bez alkohola, pulcējas slēgtā pasākumā viesnīcā Purvciemā, kur žurnālistiem ieeja ir liegta.

Vispirms SC pulcējās "B-Bārā" pie Doma laukuma, kur arī vairāki partijas līderi sniedza komentārus plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Atšķirībā no pagājušā gada, šogad šis pasākums tika aizvadīts bez alkohola un apmeklētājiem tika piedāvāta tikai kafija, ūdens, sulas, bezalkoholiskie kokteiļi un uzkodas.

Tomēr šajā pasākumā bija daudz mazāk cilvēku nekā pērn un bāra telpas pamazām kļuva aizvien tukšākas.

Kā noskaidrojām, liela daļa SC pārstāvju devušies uz neoficiālu pasākumu viesnīcā "Tomo Hotel", kas atrodas Purvciemā, Raunas ielā. Partijas pārstāvji gan teicās par šādu pasākumu neko nezinot.

Kad pie viesnīcas ieradās žurnālisti, viņi netika pat līdz viesnīcas ieejai, jo vairāki apsargi bargi norādīja, ka šī ir privāta teritorija un tālāk neviens netika laists. Apsargi tā arī neatbildēja uz jautājumu, ar kuru personu jārunā, lai varētu saskaņot piekļūšanu pasākumam.

Pie viesnīcas ieejas pulcējās vairāki SC politiķi, kas bija devušies ārā uzsmēķēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu