MTG grupas vadībā Ozoliņu nomaina Zūzena (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

No šodienas līdzšinējais MTG grupas vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš turpmāk būs Baltijas vadītājs uzņēmumā «Paprika Latino», kas ir daļa no «MTG Studios». Viņa vietā, uzņemoties MTG TV un radio vadību Latvijā, stāsies Baiba Zūzena, kas uzņēmumā strādā kopš 2004.gada un pēdējā gada laikā pildījusi MTG TV kanālu direktores pienākumus, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja MTG TV pārstāve Marta Zandersone.

Ozoliņš MTG grupā Latvijā strādājis kopš 1998.gada, karjeru sākot kā kanāla TV3 direktors. Līdz šim viņš pildījis MTG vadītāja pienākumus Baltijas valstīs. Šī gada 31.augustā Ozoliņš atstās līdzšinējo amatu, lai rudenī pievienotos «Paprika Latino» komandai kā Baltijas vadītājs.

«Paprika Latino», vadošā producentu grupa Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā, attīstās un paplašina darbību Baltijā, pievienojot pašreizējam biznesa portfelim, tā septiņām valstīm, Igauniju, Latviju un Lietuvu. «MTG Studios», kas ir daļa no MTG un specializējas satura izveidē un ražošanā, 2012.gada jūnijā ieguva 53% no «Paprika Latino».

«Pirms 15 gadiem tika sākts jauns bizness - kanāls TV3. Gribu teikt lielu paldies visiem kolēģiem un sadarbības partneriem, mēs kopā esam izauguši un izveidojuši vadošo mediju valstī. Tagad pienācis laiks jauniem izaicinājumiem un tiks sākts jauns bizness, strādājot pie satura veidošanas Centrāleiropā un Austrumeiropā,» norāda Ozoliņš.

Ozoliņa vietā, uzņemoties MTG TV un radio vadību Latvijā, no šodienas stājas Zūzena. Viņa pēdējā gada laikā pildījusi MTG TV kanālu direktores pienākumus, atbildot par kanālu TV3, LNT, TV6, 3+, TV5 un «Kanāls 2» satura stratēģisko un taktisko pozicionējumu un zīmolu attīstību. Pirms LNT grupas kanālu pievienošanās MTG, Zūzena bija SIA «TV3 Latvia» ģenerāldirektore. Zūzena MTG komandai Latvijā pievienojās 2004.gadā, pieredzi guvusi kā mārketinga nodaļas direktore un programmas nodaļas direktore.

Savukārt MTG Baltijas vadītāja pienākumus no šodienas pārņem Mareks Singers, kurš ir MTG Centrāleiropas viceprezidents. Raivo Rosts turpinās pildīt «Viasat» vadītāja pienākumus Baltijas valstīs.

«Esmu priecīga un pagodināta, kļūstot par MTG TV un radio vadītāju Latvijā. Turpināsim MTG uzņemto kursu, veidojot kvalitatīvu lokālo saturu, un skatītājiem piedāvājot plašu izklaides un informācijas klāstu,» skaidro Zūzena.

Pirms pievienošanās MTG komandai Latvijā 2004.gadā, Zūzena strādājusi reklāmas aģentūrās «Creative Laboratory», «DDB Latvia» un «Saatchi & Saatchi Latvia». Zūzena mācījusies Smiltenes ģimnāzijā, Latvijas Universitātē Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultātē iegūts bakalaura grāds klīniskajā psiholoģijā, maģistra grādu Zūzena ieguvusi RISEBA.

Jau ziņots, ka 2012.gada maijā Konkurences padome (KP) atļāva zviedru MTG grupas uzņēmumam «MTG Broadcasting AB» caur «TV3» iegādāties LNT.

Darījumam tika izvirzīti vairāki papildu noteikumi, kas novērš iespējamo kaitējumu konkurencei. Vienlaikus, lai nepieļautu, ka tirgus un tā normatīvā regulējuma izmaiņu dēļ apvienošanās nodara būtisku kaitējumu tirgum un patērētājiem, KP patur tiesības līdz 2017.gada beigām likt apvienošanās dalībniekiem daļu savu aktīvu pārdot.

MTG ir viena no lielākajām mediju grupām Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG grupā ietilpst «TV3», «3+», «LNT», «Star FM», «Viasat».

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu