Kas notiek, ja pārvērtē Subaru spējas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Lai arī Subaru kontā ir trīs Konstruktoru kausi pasaules autorallija čempionātā, nedz tā ražotās rallija mašīnas, nedz arī to ielas versijas nav piemērotas braukšanai smagos bezceļa apstākļos.

To pierāda kāda neapdomīga amerikāņa veikums ar ne visai patīkamām sekām. Proti, vēlēdamies pārbaudīt savas Subaru Impreza caurgājības spējas, viņš novirzījies uz kāda akmeņaina meža ceļa, pa kuru nobraucis apmēram 20 kilometrus, līdz iesprūdis starp akmeņiem un bijis spiests automobili uz kādu laiku pamest meža zvēru, huligānu un svešas mantas tīkotāju sabiedrībā.

Atgriežoties pie braucamā, bezceļu braucējam-amatierim pavēries ne visai patīkams skats - auto no ārpuses bijis aprakstīts un apzīmēts, savukārt kādam melomānam tikusi mašīnas audio sistēma un sēdekļi, kuros ērti atlaisties un baudīt Mocarta komponējumus.

Lai arī auto bijis krietni apgānīts, saimnieks to nav vēlējies uz mūžiem atstāt mežā, tādēļ palūdzis īstu apvidus auto saimnieku palīdzību, lai Imprezu nogādātu atpakaļ civilizācijā. Te gan bijušas tikai divas iespējas - vilkt mašīnu 20 kilometrus atpakaļ pa ceļu, kas to nelaimē bija novedis, vai arī mēģināt pārvarēt pāris desmitus metru ar prāvu akmeņu krāvumiem. Kas no tā visa sanāca, skaties video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu