Piecmetrīgā Cadillac kupeja varētu nonākt ražošanā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

Peblbīčas automobiļu izstādē un skaistuma konkursā Kalifornijas štatā Cadillac uzstājās ar tuvākās nākotnes konceptauto Elmiraj.

Tā ir 5,2 metrus gara kupeja, kura atbilstoši koncepcijai demonstrē Cadillac zīmola potenciālu greznuma, elegances un veiktspējas ziņā.

Elmiraj ir viens no glītākajiem konceptauto, ko pēdējā laikā nācies redzēt un pastāv iespēja, ka šāds auto varētu nonākt arī dīleru salonos.

Izdevums Automotive News, citējot Cadillac vecāko viceprezidentu Bobu Fergusonu, raksta, ka Elmiraj sērijveida versijas iznākšana nav neiespējama; tā pat ir ļoti iespējama.

Ja Fergusona teiktais materializēsies reālajā dzīvē, tad Cadillac dīleru salonos nonāks gaidāmās Mercedes-Benz S klases kupejas konkurents.

Tiesa, tas nenotiks ātrāk kā 2015.gadā, jo tad Cadillac gatavojas prezentēt uz jaunas klasiskās piedziņas platformas konstruēto lielizmēra sedanu, bet uz tā bāzes darināta kupeja dienas gaismu attiecīgi ieraudzīs nedaudz vēlāk, raksta Autoblog.com.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu