Ušakovs: Rīga izklaidei netērē pārāk daudz

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs un apvienības "Saskaņas centrs" (SC) premjera amata kandidāts Nils Ušakovs nedomā, ka galvaspilsētas budžets pārāk dāsni tiktu tērēts dažādiem rīdzinieku izklaides pasākumiem.

"Rīgas budžetā ieņēmumi joprojām pārsniedz izdevumus. Tas mums ļauj būt pārliecinātiem, ka gada beigās budžeta deficīts būs mazāks par plānoto un pilsētas naudas rezerves būs ap 40 miljoniem latu. Pateicoties pašvaldības finansistu piesardzīgumam, veidojot prognozes par budžeta ienākumiem, esam droši, ka spēsim realizēt visus iecerētos projektus atbilstoši izvirzītajām prioritātēm – sociālā joma, atbalsts izglītībai, drošība, tūrisma attīstība," otrdien intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" norādījis Ušakovs.

"Pateicoties labai budžeta plānošanai, varam arī sarūpēt rīdziniekiem un mūsu viesiem skaistas Rīgas dzimšanas dienas svinības," viņš piebildis.

Jau vēstīts, ka nedēļas beigās galvaspilsētā plaši tiks svinēti Rīgas svētki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu