Jelgavas mēra vietnieks atzīst: par ceļu remontu brīdināts novēlti (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šonedēļ un nākamnedēļ notiekošie ceļu remontdarbi Jelgavā esošajā Lielajā ielā apgrūtinājuši gan gājējus gan autovadītājus, jo atbildīgās amatpersonas nav laikus brīdinājušas satiksmes dalībniekus par šādām izmaiņām, atzīst Jelgavas mēra vietnieks Jurijs Strods.

«Atvainojos Jelgavas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām un aicinu būt saprotošiem. It īpaši tāpēc, ka, lai arī apgrūtināta, transporta kustība tomēr tiek nodrošināta pa līdz galam neizbūvētu ielu. Lielās ielas darbu pabeigšanas termiņš ir 1. novembris,» Lielās ielas asfalta virskārtas izbūves dēļ radīto sastrēgumu komentē Jelgavas Domes priekšsēdētāja vietnieks Jurijs Strods (Nacionālā apvienība).

Viņš atgādina, ka patlaban pilsētā vairākās ielās notiek remontdarbi un ir apgrūtināta satiksme, īpaši Lielajā ielā veikto darbu dēļ veidojas sastrēgumi. «Saskaņā ar būvnieka sniegto informāciju visvairāk satiksmi apgrūtinošos būvdarbus plānots paveikt līdz jaunā mācību gada sākumam, kamēr nav beigušies atvaļinājumi un nav sākušās mācības skolās un augstskolā,» saka J.Strods.

Šonedēļ un nākamnedēļ Lielajā ielā notiek asfaltbetona saistes kārtas izbūve. «Šie darbi ir apgrūtinoši visiem satiksmes dalībniekiem – gan gājējiem, gan autovadītājiem, taču uzskatu, ka šobrīd jācenšas paveikt maksimāli daudz, izmantojot esošos laika apstākļus, nevis atlikt darbus uz rudeni, kad ir būtiski lielāka transporta intensitāte,» tā mēra vietnieks.

Viņš atzīst, ka darbus uzraugošie speciālisti savlaicīgi neinformēja iedzīvotājus par kustības izmaiņām, tā radot papildus neērtības autovadītājiem.

Uz jautājumu par iespējām mainīt darbu grafiku vai satiksmes organizāciju Domes priekšsēdētāja vietnieks atbildi nav sniedzis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu