Princis Harijs sola gādāt par jautrību jaundzimušā brāļadēla dzīvē (16)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas princis Harijs ceturtdien solīja izmantot savas zināšanas un pieredzi, lai viņa jaundzimušajam brāļadēlam princim Džordžam dzīvē netrūktu jautrības.

Uzdzīvi nesmādējošais princis sacīja, ka ir saticis un samīļojis sava brāļa Viljama un viņa sievas Ketrīnas pirmdzimto Džordžu Aleksandru Luī, kas pasaulē nāca pirmdien. Harijs atzina, ka mazais princis tikšanās ar tēvoci laikā «raudājis bez mitas».

28 gadus vecais Harijs jokoja, ka viņa kā aukles pakalpojumi nebūšot lēti.

Uz jautājumu, kādu būs viņa kā tēvoča pienākumi, Velsas princis atbildēja, ka tie būs «gādāt, ka viņš tiek labi audzināts, un pasargāt viņu no nepatikšanām, un gādāt, ka viņa ir jautri. Pārējo atstāšu vecāku ziņā».

«Es tikai ceru, ka mans brālis zina, cik dārgi ir mani aukles pakalpojumi,» sarunā ar žurnālistiem smējās Harijs.

Jau nopietnāk piebilstot, ka «ir fantastiski, ka ģimene paplašinās».

Kembridžas princis Džordžs ir atbīdījis Hariju uz ceturto vietu rindā uz Lielbritānijas troni

Par jauno brāļadēlu princis Harijs izteicās sava dibinātā Āfrikā bāzētā labdarības fonda «Sentebale», kas palīdz HIV un AIDS skartajiem bērniem Lesoto, pasākumā.

Princis Viljams ar sievu un dēlu pašlaik atrodas ģimenes mājā Anglijas laukos, izvairoties no sakāpinātās plašsaziņas līdzekļu uzmanības.

Jau vēstīts, ka karaliskais mazulis nāca pasaulē pirmdien pulksten 16.24 (18.24 pēc Latvijas laika) un svēra astoņas mārciņas un trīs unces (3,8 kilogramus).

31 gadu veco Viljama un Ketrīnas bērns troņmantnieku rindā ir trešais aiz sava vectēva prinča Čārlza un tēva prinča Viljama.

Princis Viljams un Ketrīna Midltone apprecējās 2011.gada aprīlī.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu