Zatlera partijā "mēneša maksa" pēc rocības

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaundibinātās Zatlera partijas biedri varēs maksāt biedru naudu vienu, divus vai piecus latus mēnesī - atkarībā no ienākumu lieluma, šodien nolemts partijas dibināšanas kongresā "Sapņu fabrikā".

Saskaņā ar statūtiem pēc partijas biedra iesnieguma valde var individuāli lemt par biedra naudas apmēra samazināšanu.

Kā ziņots, šodien tika nodibināta ZRP un par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Zatlers.

Ievēlēta valde

Zatlera reformu partijas (ZRP) dibināšanas kongresā šovakar tika ievēlēti arī pārējie seši partijas valdes locekļi.

ZRP valdē tika ievēlēta arī Valsts prezidenta likumdošanas padomniece Sandra Sondore-Kukule, politologs Viktors Makarovs, jurists Rihards Kozlovskis, nodokļu konsultants Ainis Dābols, "Nāc līdzās" pārstāve Sarma Freiberga un Vita Tirzmale, informēja ZRP pārstāve Daiga Holma.

Minētie seši ZRP valdē tika ievēlēti otrajā balsošanas kārtā.

Kā ziņots, pirmajā kārtā ZRP valdē tika ievēlēts bijušais Saeimas deputāts Klāvs Olšteins, portāla "Satori" vadītājs Reinis Tukišs, "Hansaworld Latvia" īpašnieks un vadītājs Edmunds Sprūdžs un "SEB bankas" darbinieks Jānis Ozoliņš.

Kā ziņots, par partijas valdes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers.

ZRP Revīzijas komisijā ievēlēja Eviju Zuitiņu, Gunitu Melnaču un Valdi Vanagu. Politiskā spēka Ētikas komisijā ievēlēja Dainu Kazāku, Antu Vīganti, Dainu Gulbi-Uli, Reini Freimani un Guntaru Viziņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu