Vēlēšanu iecirkņi Londonā un Maskavā nav sazvanāmi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) mājas lapā norādītās kontakttālruņu līnijas vēlēšanu iecirkņos Londonā un Maskavā šodien bija slēgtas, līdz ar to balsotāji telefoniski savus jautājumus uzdot nevarēja.

Zvanot uz Londonas vēlēšanu iecirkni, tika paskaidrots, ka telefona līnijas šobrīd ir slēgtas, savukārt Maskavas vēlēšanu iecirkņa automātiskais atbildētājs sniedza informāciju par Latvijas vēstniecības atrašanās vietu.

CVK aģentūrai LETA skaidroja, ka norādītie kontakttālruņi vairāk bijuši domāti pilsoņu informēšanai par neskaidriem jautājumiem pirms referenduma, jo nobalsošanas dienā jau esot jāiet balsot. Ja esot kādas neskaidrības šodien, jāvēršas CVK.

Kā ziņots, šodien no plkst.7 līdz plkst.22 notiek tautas nobalsošana par 10.Saeimas atlaišanu. Referenduma jautājums ir: "Vai jūs esat par 10.Saeimas atlaišanu?" Balsošanas biļetenā ir divas iespējamās atbildes - "par" un "pret". Lai nobalsotu, jāievelk "+" (plusiņš) iepretim izvēlētajai atbildei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu