Bentley apstiprina SUV izlaišanu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Tuvāko trīs gadu laikā Bentley savā galvenajā mītnē un ražotnē ieguldīs vairāk nekā 800 miljonus sterliņu mārciņu un radīs vairāk nekā 1000 jaunu darba vietu, lai veiktu jaunu modeļu izstrādi.

Jauno modeļu vidū būs arī Bentley zīmola pirmais SUV automobilis, kura ražošanai kompānijas vadība nupat devusi zaļo gaismu.

Par auto pagaidām nekas nav zināms, izņemot solījumu, ka tas būs īsts Bentley ar zīmola automobiļiem raksturīgo veiktspēju, ekskluzivitāti, eleganci un montāžas kvalitāti. Tas būšot visgreznākais un jaudīgākais SUV, kādu šobrīd var nopirkt.

Foto: Bentley

Bentley SUV konceptuālā versija EXP 9 F pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada Ženēvas auto izstādē, kur tam tika veltīti gan atzinības, gan aizdomu pilni skatieni, jo dizains netiek vērtēts viennozīmīgi.

Ir pagājuši 16 mēneši un briti apgalvo, ka šājā laikā veiktie vērojumi un aptaujas liecina par pozitīvu attieksmi pret šo auto potenciālo pircēju vidū, tādēļ arī nolemts turpināt SUV izstrādi, lai līdz 2016.gadam tas būtu gatavs laišanai tirgū.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu