Sociālās uzvedības pētnieki izvērtē Bērziņa raksturu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Cilvēku sociālās uzvedības jeb socionikas pētnieki, ieklausoties jaunā Valsts prezidenta Andra Bērziņa un viņa dzīvesbiedres Daces Seisumas izteikumos, izdarījuši savus secinājumus. Socioniķi izpētījuši, ka Bērziņš ir racionālais tips, kas nozīmējot to, ka viņš ir orientēts darboties stabilos apstākļos un samērā grūti pieņem pēkšņas pārmaiņas, tā piektdien informēja LTV raidījums "Panorāma".

Piecdesmit gadus senā socionikas mācība atbilstoši cilvēka rakstura iezīmēm un uzvedībai spēj prognozēt attiecības ar apkārtējiem. Pētnieki Bērziņam prognozē labu sadarbību ar drošības padomnieku Jāni Maizīti, jo viņi esot līdzīga rakstura cilvēki.

Atšķirīgo raksturu dēļ ne pārāk saskanīgas attiecības tiek prognozētas ar Valsts prezidenta kancelejas vadītāju Gundaru Daudzi, kā arī Bērziņa preses sekretāri Līgu Krapāni. Savukārt pats prezidents esot daudz efektīvāks taktisko jautājumu risināšanai nekā stratēģis.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu