Range Rover Sport izaicina Spitfire lidmašīnu (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā Range Rover Sport veiktspēju kompānijas mārketinga speciālisti reiz nolēma apliecināt, uz dueli aicinot leģendāro Otrā pasaules kara britu kaujas lidmašīnu Spitfire.

Sacīts - darīts. Par notikuma vietu tika izvēlēts pļavā iekārtots lidlauka skrejceļš Gudvudā, Lielbritānijā, bet par dueļa pretiniekiem - 2. pasaules kara lidmašīna Spitfire ar 12 cilindru kompresordzinēju, kurš attīsta 1750 zirgspēkus, un standarta Range Rover Sport ar 5 litru V8 kompresormotoru, kura jauda ir 510 ZS.

Līdzīgi dueļi ir notikuši arī agrāk, piemēram, raidījumā Top Gear, kur Bugatti Veyron sacentās ar mūsdienu Euro Fighter iznīcinātāju, un Maltā, kur nacionālā aviokompānija savu Airbus pasažieru aviolaineri stādīja pretī Ferrari superautomobilim.

Toreiz pārākas izrādījās lidmašīnas, bet, kā būs šoreiz, skaties video. Katrā ziņā ar standarta apvidnieku pa pļavu traukties ar apmēram 200 kilometriem stundā nav joka lieta.

Foto: Land Rover
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu