Tulisa zaudē seksa ieraksta tiesas sēdē (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Tulisa ir zaudējusi cīņā ar savu bijušo puisi par seksa videoklipa publikāciju. Tulisa bija pieprasījusi izmaksāt sāpju naudu, jo video publicēšana ietekmēja viņās karjeras attīstību un radīja tēla izmaiņas, kuras ietekmēja naudas plūsmu.

Vakar tika nolasīts tiesas spriedums dziedātājas Tulisas un viņas bijušā puiša seksa video lietā. Spriedums paredz, ka puisim nav viņai jāmaksā ne penija par morālo kaitējumu.

Turklāt sešas minūtes garais seksa video netiks izņemts no interneta lapas, kur to iespējams lejupielādēt par naudu.

Foto: AP/Scanpix

Ar visu to, ka Tulisa zaudēja tiesā un viņai netiks samaksāta sāpju nauda, viņa ir priecīga, ka devās uz tiesu kārtot šo jautājumu, jo, pat nesaņemot naudu, viņa vismaz publiski pazemoja iesaistītos cilvēkus.

Dziedātāja uzsver, ka neko sliktu nav izdarījusi, viņa nav speciāli filmējusies pornofilmā, viņa vienkārši ir nodarbojusies ar seksu ar cilvēku, ko tajā laikā ļoti mīlēja, un nav zinājusi, ka viņš visu iemūžina.

Foto: AP/Scanpix

Tulisas pārstāvis presei izteicies, ka neviens nekad nav redzējis Tulisu tik nomāktu kā šobrīd, viss, kas aizņem jaunās sievietes prātu, ir apziņa: ja viņu ielikts cietumā kokaīna izplatīšanas dēļ, tās būs beigas viņas karjerai.

Dziedātāja sēž savā dzīvesvietā, visu dienu vienā un tajā pašā krēslā un atkārto, ka viņas dzīve ir beigusies.

Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja kokaīna skandāla sakarā ir nolīgusi veselu juristu komandu, lai tiktu sveikā cauri un nebūtu jāpazaudē viss sasniegtais mūzikas lauciņā sakarā ar došanos cietumā.

Tomēr vēl nekas nav beidzies, līdz jūlijā paredzētajai tiesas sēdei vēl ir laiks.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu