Geitss emocionālā sarunā atstāsta pēdējo tikšanos ar Džobsu (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Programmatūras giganta Microsoft dibinātājs, miljardieris Bils Geitss amerikāņu telekanāla CBS raidījumā 60 minutes svētdien atklāja, par ko runājis, pēdējoreiz viesojoties pie vēža nomocītā Apple līdzdibinātāja Stīva Džobsa. Brīžam pat šķiet, ka Geitss sarunas laikā valdās, lai nebirdinātu asaras.

Geitss stāsta: lai arī ikdienā un biznesā viņi bijuši sīvi konkurenti, viņš un Džobss cienījuši viens otru. Geitss pēdējo reizi Džobsu viņa mājās Palo Alto, Kalifornijas štatā apciemojis 2011.gada maijā, dažus mēnešus pirms Apple dibinātāja nāves. «Mēs pārcilājām dažādas tēmas, sākot ar tehnoloģiju nākotni un attīstības tendencēm un beidzot ar ģimenes jautājumiem,» - tā Geitss.

«Mūsu vecuma atšķirība ir nepilns gads, mēs savā ziņā bijām naivi optimisti un izveidojām lielas kompānijas. Mēs fantazējām, mums bija daudz ideju par produktiem, un mēs daudz ko sasniedzām. Un daudz ko no tā - kā konkurenti. Tomēr viens pret otru saglabājām cieņu un sakarus, arī tad, kad viņš bija slims,» CBS raidījumam sacīja Geitss.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu