Naktī nozagtas Brīvības pieminekļa zvaigznes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Naktī no ceturtdienas uz piektdienu tumsas aizsegā pagaidām nezināmi ļaundari noņēmuši un nezināmā virzienā aizveduši trīs apzeltītās Brīvības pieminekļa zvaigznes.

Policijā informē, ka izsludināta augstākā trauksme un tiek darīts viss iespējamais, lai ļaundarus un nozagtās zvaigznes atrastu.

Mantkārība vai politisks protests?

Tikmēr politiķi un sabiedrībā pazīstamas personas jau pauduši sašutumu par notikušo, - pagaidām nav skaidrs, vai ļaundarība veikta mantkārīgos nolūkos vai kā kāds žests. Neoficiāli izskanējis, ka zvaigžņu nocelšana notikusi politiska protesta akcijas ietvaros, paužot sašutumu par pašreizējo valsts vadību, nodokļu celšanu un nerēķināšanos ar iedzīvotāju vēlmēm.

Zatlers nekavējoties atgriezīsies Latvijā

Valsts prezidents Valdis Zatlers, kurš patlaban viesojas Amerikas Savienotajās Valstīs, paziņojis, ka, ņemot vērā notikušo, pārtrauc savu vizīti un nekavējoties atgriezīsies Latvijā.

Noziegumu nav izdevies nofilmēt

Atbildīgie atzīst, ka, neskatoties uz to, ka visā pilsētā izvietotas novērošanas kameras, ne zvaigžņu nocelšanas brīdi, ne to aizvešanu nav izdevies nofilmēt. Tiesībsargi lūdz atsaukties nozieguma aculieciniekus, kas varētu sniegt jebkādu noderīgu informāciju.

* Šī ir 1.aprīļa joku ziņa

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu