iClarkson - iPad aplikācija auto apskatiem (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tiem, kas seko līdzi BBC raidījumam par automobiļiem - Top Gear, nebūs svešs galvenā vadītāja Džeremija Klārksona vārds.

Cilvēks, kurš dzīvo ar moto - jo vairāk zirgspēku un skaļāks izpūtējs, jo labāk -, raidījumā nekad neizceļas ar izpratni par modernajām tehnoloģijām, tomēr tagad auto eksperts sadarbībā ar izdevniecību Penguin Books ir izlaidis iPad aplikāciju iClarkson, kas ļauj ērti piekļūt vairāk nekā 140 Klārksona rakstītiem auto apskatiem no grāmatām Driven to Distraction un Don't Stop Me Now. Tāpat aplikācijā ir arī vairāk nekā 500 auto attēlu, dažādi skaņu celiņi un arī video ar automobiļiem darbībā.

Tie gan, kā atzīst pats autors, lielākoties ir vairākas jūdzes gari, ar apskatāmo auto nesaistīti teksta gabali, kam galā piemetināta rindkopa par tēmu, taču noformējums un pasniegšanas veids to atspēko. Netrūkst arī militārās tehnikas, ko Klārksons, šķiet, ir pārzina ne sliktāk par automašīnām.

App Store piedāvā aplikāciju par 4,99 mārciņām.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu