WhatsApp Vecgada vakarā uzstādījusi rekordu (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Mobilā aplikācija WhatsApp Vecgada vakarā ir gandrīz divkārt pārspējusi līdzšinējo rekordu un saviem lietotājiem kopumā nogādājusi 18 miljardus īso ziņojumu.

WhatsApp šobrīd nepārprotami ir populārākā īso ziņojumu apmaiņas aplikācija. Vecgada vakarā aplikācijas serveri kopumā ir apstrādājuši 18 miljardus vēstījumu un bilžu. Tas būtiski pārsniedz līdzšinējo rekordu, kas tika uzstādīts augustā, kad WhatsApp lietotājiem tika piegādāti 10 miljardi ziņojumu, vēsta CNet.com.

Salīdzinājumam Apple aplikācija iMessage iOS ierīču lietotājiem pēdējo 12 mēnešu laikā kopumā nosūtīja 300 miljardus ziņojumu; tas atbilst vidēji mazāk nekā miljardam vienas dienas laikā.

Tik liela WhatsApp popularitāte ir radījusi pamatu baumām, ka par tās iegādi interesi izrāda Facebook – pasaulē lielākais sociālais tīkls, kurš patlaban cenšas kāpināt savas ātrās ziņapmaiņas aplikācijas popularitāti. WhatsApp gan Facebook interesi noliedz.

Var atzīmēt, ka WhatsApp ir dibināta 2009.gadā Kalifornijā un šobrīd aplikācija ir pieejama Android, BlackBerry, iOS, Symbian un Windows Phone ierīcēm. Tā ļauj ātri un ērti saviem draugiem un paziņām nosūtīt ne tikai informāciju teksta formā, bet arī attēlus, audio un video failus.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu