Top 10: «citi» iekārojamākie Latvijas vīrieši (137)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kad dzirdam vārdus «seksīgākie» vai «iekārojamākie» Latvijas vīrieši, galvā jau pavīd pāris variantu, kuri gandrīz vienmēr ir sabiedrībā plaši pazīstami stiprā dzimuma pārstāvji. Iespējams, šoreiz dažus šis tops neapmierinās, jo centāmies likt uzsvaru uz mazāk pazīstamiem vīriešiem, kas nenozīmē, ka Ķesteris, Bulis vai Rešetins vairs nebūtu iekārojami... :)

Topā apkopoti sieviešu aptauju rezultāti, izvirzot topa pretendentus, kuri tika pieminēti visbiežāk. Speciāli nedalījām dilstošu vai augošu secību topa vietām, tas jāuztver kā komplekts katrai gaumei. Nav topa uzvarētāju vai zaudētāju,

katram no stiprā dzimuma pārstāvjiem ir sava odziņa, savs seksapīls - citam inteliģences, citam fiziskās sagatavotības...

1. Jānis Junkurs

Jānis Junkurs
Jānis Junkurs Foto: Jāņa Junkura privātais arhīvs

Jānim Junkuram ir 28 gadi, šobrīd viņš ir bezpartejisks 11. Saeimas deputāts, taču nereti sevi izjuta arī uz modes mēles, demonstrējot apģērbu. Junkurs savulaik lepojās ar garām matu cirtām, kuras jauca prātu daudzām sievietēm. Jānim ir septiņu gadu pieredze, darbojoties modes industrijā, tādēļ savu ikdienas stilu viņš veido pats. «Kontakti ar modes māksliniekiem ir palīdzējuši man attīstīt salīdzinoši labu izjūtu par modes aktualitātēm un krāsu salikumiem. Strādājot Saeimā, man nav pārāk lielas izvēles iespējas attiecībā uz apģērbu, jo valsts amatpersonas pienākumi uzliek zināmus pienākumus ievērot etiķeti, bet akcentēt atsevišķas apģērba detaļas vai aksesuārus man nekas neliedz,» viņš atklāj par savu karjeru.

2. Kaspars Gorkšs

Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: TVNET

Ja iepriekš futbols ir interesējis sievietes vien Deivida Bekhema dēļ, tad, iepazīstot Kasparu Gorkšu, sāk likties, ka futbols ir gana interesanta spēle. Taču, ja nopietni, pievilcīgais Kaspars ir profesionāls latviešu futbolists, spēlē aizsarga pozīcijā, Latvijas izlases dalībnieks un pašlaik pārstāv Anglijas klubu Reading FC. Viņš ir pirmais Latvijas futbolists, kurš pēc astoņu gadu pārtraukuma devies laukumā pasaules spēcīgākajā nacionālajā čempionātā, turklāt ir viens no vietējās publikas mīluļiem. Kaspars ir precējies, divu bērnu tēvs: meita Luīze un dēls Patriks. Viņam pieder arī Rīgā iemīļota atpūtas vieta «Koya».

3. Jānis Āmanis

Jānis Āmanis
Jānis Āmanis Foto: LETA

Jānis savu zvaigžņu stundu piedzīvoja pavisam nesen - filmas «Sapņu komanda 1935» pirmizrādes laikā novembrī. Pirms tam viņš bija zināms kā labs Latvijas Nacionālā teātra aktieris un dažu seriāla lomu atveidotājs, taču pilnmetrāžas filmā viņš sevi pierādīja kā talantīgu mākslinieku. Diemžēl tumšacainais aktieris ir aizņemts, un nesen viņš kļuvis arī par tēvu dēliņam Jēkabam. Vaicāts, kas ir spontānākais un ekstrēmākais, ko aktieris pēdējā laikā ir izdarījis, Jānis teic: «Nu, pirms vairāk nekā deviņiem mēnešiem... Nu... rezultāts tikko piedzima. Tāds spontāns kopdarbs!»

4. Ivars Krasts

Ivars Krasts

Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts šogad arī «Modes un stila balvā» tika apbalvots kā gada stilīgākais aktieris. Krasts ar savu talantu debitēja arī mākslā, atverot savu pirmo fotoizstādi «Līdzskaņa». «Domāju, ka notvertā mirkļa līdzskaņa ir svarīgāka par pašu mirkli. Bieži vien māksla visu pārāk tieši attēlo, neļaujot vizuālu mākslas darbu sadzirdēt, - līdzskaņa ir tas, ko šādos gadījumos mākslinieks paliek skatītājam parādā,» par saviem foto darbiem runā aktieris.

5. Egons Dombrovskis

Egons Dombrovskis
Egons Dombrovskis Foto: LETA

Viens no Liepājas teātra iemīļotākajiem aktieriem Egons Dombrovskis iesoļojis savos četrdesmit, kas tikai vairo viņa šarmu un pievilcību. Bereti Egons nēsā jau vairāk nekā divdesmit gadu – sācis vidusskolā un kopš tā laika nav atradis ērtāku cepuri. Viņam bieži jautājot, vai viņš arī gulēt iet beretē? Kopš izrādes «Dāma bez kamēlijām», kad Egons pirmo reizi Liepājas teātrī spēlēja Džilindžera iestudējumā, viņš pastāvīgi bijis Rīgas viesrežisora favorīts. Egons nesen arī piedzīvoja savu skaistāko dzīves brīdi, kļūstot par tēvu meitiņai Helmai, kura abiem ar sievu Evitu ir pirmdzimtais bērns.

6. Miks Indrašis

Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Miks Indrašis ir Latvijas valstsvienības un Rīgas «Dinamo» komandas uzbrucējs. Retajam sportistam dažu dienu laikā izdodas kļūt par pazīstamu figūru plašai sabiedrībai. To spēja mūsu talantīgais hokejists Miks Indrašis, kurš, pateicoties sniegumam pasaules čempionātā, daudzos izraisīja patiesu sajūsmu. Šā gada pavasaris 21 gadu vecajam hokejistam kļuva par jaunu pagrieziena punktu viņa karjerā.

7. Jānis Aišpurs

Jānis Aišpurs
Jānis Aišpurs Foto: TVNET

Šogad savaldzinājis dāmas ar savu fantastisko mūziku, kuru visu vasaru klausījāmies pirms «Prāta Vētras» koncertiem. Viņa izpildītā dziesma «Kalniem pāri» kļuvusi pat par populāru pirmā kāzu valša romanci. Aišpuru, grupas «Thes Sound poets» solistu, pazīstam pēc viņa šķelmīgā smaida un dvēseliskās auras. Jānim ir meitiņa Emīlija, kurai arī ir veltīta skaista kompozīcija.

8. Aldis Gobzems

Aldis Gobzems

Pazīstams kā jaunās paaudzes tiesvedības advokāts, kurš ir džentlmenisks un arī savā darbā karstasinīgi pārgalvīgs. Tas pievelk, tāpat kā viņa izvēlētie aksesuāri un apģērbs. Sievietēm tīkams, arī topot pazīstams ar Ilzes Jaunalksnes lietu, kur uzņēmās aizstāvību. Bet Aldis lasa arī dzeju, klausās mūziku un pavada laiku ar ģimeni un draugiem, priecājas par iespēju pasnovot, kaislīgi mīl teātri un spontāni ceļo. «Esmu vienkārši cilvēks, kurš vēlas palīdzēt citiem, un advokāta profesija ļauj šo vēlmi īstenot dzīvē. Esmu neērts, jo pasaku to, ko domāju. Esmu laimīgs - man ir par ko rūpēties, man ir darbs, un man sanāk tas, ko es daru. Un esmu pārliecināts, ka sanāk labi,» par sevi saka Aldis.

9. Andžejs Reiters

Andžejs Reiters
Andžejs Reiters Foto: no personiskā arhīva

Harmonisks, dzīvesgudrs un miera pilns - tāds vīrietis ir personības izaugsmes treneris, bioenerģētikas speciālists Andžejs Reiters. Ar šo vīrieti var sēdēt stundām jūras krastā un runāt par dzīves jēgu. Viņam nešķitīs garlaicīgi uzklausīt tavus sirdēstus, un ar prieku palīdzēs tev garīgi atveseļoties. Vīrietis, kurš mīl dzīvi un tās prieku!

10. Pēteris Kļava

Pēteris Kļava
Pēteris Kļava Foto: LETA

Ārsts reanimatologs Pēteris Kļava, kura vārdu zina daudzi desmiti cilvēki, kuri bijuši gan viņa pacienti, gan kolēģi. Kļava sevī apvieno dzīves brieduma un inteliģences vērtīgo šarmu. Arī ārējais izskats ir pievilcīgs, liekas tīkams kā jaunām dāmām, tā arī brieduma gadus sasniegušām.


AR PRIEKU AICINĀM JEBKURU NO JUMS PIEVIENOT SAVU VERSIJU PAR «CITIEM» IEKĀROJAMĀKAJIEM VĪRIEŠIEM!

Komentāri (137)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu