Aicina uz e-komercijas konferenci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/dunzki

14. un 15. novembrī Rīgā norisināsies Baltijā lielākā konference «eCom21», kas būs veltīta aktuāliem elektroniskās komercijas jautājumiem un attīstības perspektīvām, portālu TVNET informēja «Rietumu bankā».

Konferencē tiks pārrunātas elektroniskās tirdzniecības attīstības tendences, jautājumi par nodokļu sloga samazināšanu, tīmeklī veikto pārdošanu strukturēšanu un rentabilitātes palielināšanu, optimāla maksāšanas mehānisma izveidošanu uz Eiropas merchant account bāzes.

Tāpat tiks diskutēts par drošību, licencēšanu, kā arī par jautājumiem, kas saistīti ar moderno tehnoloģisko platformu un elektroniskās naudas specifiku.

Konferencē piedalīsies lielāko tīmekļa veikalu vadošie speciālisti un vadītāji, programmnodrošinājuma izstrādātāji un pārdevēji, maksājumu sistēmu un procesinga centru pārstāvji, interneta pakalpojumu sniedzēji, tehniskie un nodokļu konsultanti un auditori no ES valstīm, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Izraēlas, ASV. Kopējais delegātu skaits sasniegs 150-200 cilvēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu