Trijos mēnešos akcijā «Meklējam sirdsmāsiņu» piesaka 279 māsiņas (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nepilnu triju mēnešu laikā akcijā «Meklējam sirdsmāsiņu» pacienti un viņu tuvinieki iesnieguši 1135 pieteikumus par 279 bērnu māsām, pavēstīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Neimane. Nobalsot par sirsnīgākajām un atsaucīgākajām māsiņām vēl var līdz 30.septembrim.

Patlaban visvairāk pieteikumu iesniegts par Intu Romani, Olgu Popovu, Edīti Enni, Agnesi Voicehovsku, Olitu Bundzenieci, Marinu Maļuginu, Valdu Ūdri un Ivetu Germani.

Kopumā balsojumā noskaidros 25 sirdsmāsiņas, kura katra saņems 500 latu naudas prēmiju pēc nodokļu nomaksas un atzinības rakstu no akcijas patroneses Valsts prezidenta kundzes Daces Seisumas, aģentūrai BNS pastāstīja akcijas atbalstītāja laikraksta «Diena» izdevniecības «Dienas mediji» mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Dābola.

Akcijas «Meklējam sirdsmāsiņu» mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību bērnu māsu darbam, celt bērnu māsas profesijas prestižu, uzsverot, ka no māsu darba ir atkarīga pacienta aprūpe un sekmīgs atveseļošanās process. Iepriekš akcija jau norisinājās 2008. un 2009.gadā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu