Tele2 izveido mobilo aplikāciju katalogu draugiem.lv lapā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators «Tele2» izveidojis mobilo aplikāciju katalogu, kas apskatāms operatora sociālā tīkla «draugiem.lv» lapā, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Tele2» sabiedrisko attiecību konsultante Egita Māliņa.

«Aplikāciju katalogs ir pieejams »Tele2 profilā« sociālajā tīklā »draugiem.lv« (»www.draugiem.lv/Tele2«), un tajā ir apkopotas jau vairāk nekā 800 aplikācijas telefoniem ar dažādām operētājsistēmām (»Android«, »Windows Phone«, »iOS«, »Symbian«, »MeeGo«)», teikts paziņojumā medijiem.

«Draugiem.lv» lapā arī būs iespējams redzēt aplikācijas, kuras savos telefonos lieto «draugiem.lv» lietotāja draugi un lasīt atsauksmes par tām.

«»Tele2« tīklā ir vairāk nekā 115 000 viedtelefonu, un tuvāko gadu laikā šis skaits varētu dubultoties. Līdz ar viedtelefonu popularitāti mainās arī lietošanas paradumi - aplikāciju izmantošana kļūst vienlīdz ierasta un svarīga salīdzinājumā ar tādām funkcijām kā zvanīšana, īsziņu sūtīšana un interneta pārlūkošana,» lēmumu ierīkot aplikāciju katalogu skaidro «Tele2» komercdirektors Jānis Spoģis.

«Tele2» konstatējis, ka populārākās aplikācijas ir spēles, tostarp «Angry Birds» un firmas «Zynga» radītā «Poker». Tām seko sociālo tīklu aplikācijas «Facebook», «Twitter», «Draugiem», navigācijas aplikācijas «Google Maps», «Nokia Maps» un «Waze». Populāras arī ir tūlītējās ziņojumapmaiņas rīki kā «Skype», «Whatsapp messenger», foto aplikācijas, mūzikas aplikācijas un ziņu lasīšanas aplikācijas.

«Tele2» aptaujā, kurā piedalījās «draugiem.lv» lietotāji, kuri aktīvi izmanto dažādas aplikācijas, noskaidrojies, ka lielākais vairākums (92%) lieto bezmaksas aplikācijas, bet tikai 8% labprāt arī iegādājas maksas aplikācijas.

Jau ziņots, ka «Tele2» klientu skaits šī gada otrā ceturkšņa nogalē sasniedza 1,02 miljonus.

«Tele2» ir «Tele2 AB» grupas uzņēmums, kas nodrošina mobilos sakarus, datu pārraidi, fiksētos telekomunikāciju un interneta pakalpojumus vairāk nekā 35 miljoniem klientu 11 valstīs.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu