Bentley superkabriolets (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bentley saimes flagmanis šobrīd ir limuzīns Mulsanne. Uz tā bāzes tuvākajā laikā plānots izveidot arī ārkārtīgi greznu kabrioletu.

Kabrioleta koncepciju Bentley prezentējis, izmanotojot dažas dizaina skices, kurās redzamais auto vienkārši nodēvēts par vīziju - Mulsanne kabrioleta koncepciju. Tas būšot planētas visgreznākais, izsmalcinātākais, labāk nostrādātais kabriolets, kurā apvienots prasmīgo meistaru roku darbs, ļoti augsta montāžas kvalitāte, veiktspēja un, protams, arī prestižs un iespaidīgs dizains.

Pagaidām par auto nekas konkrēts ziņots netiek, taču tam noteikti tādam arī vajadzēs būt, ja Bentley vēlēsies pamatoti apgalvot, ka Rolls-Royce Phantom kabriolets šī četrvietīgā bentlija priekšā vienkārši nobāl.

«Modernais, tehnoloģiski progresīvais luksusauto Mulsanne ir ideāla pamatne, uz kā būvēt planētas viselegantāko kabrioletu,» Mulsanne Convertible Concept būtību komentē kompānijas vadītājs Volfgangs Dirheimers.

Var atzīmēt, ka četru durvju Mulsanne ir 5575 milimetrus garš limuzīns, ko rūpnīca apgādā ar 6,75 litru V8 twin-turbo motoru. Tas attīsta 512 ZS un 1020 Nm, un 2585 kg (pašmasa) smago auto līdz 100 km/h paātrina nieka 5,1 sekundē. Auto maksimālais ātrums ir 296 kilometri stundā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu