Feisbukā pavīd jaunais Lexus LS (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lexus

Pirmdien Lexus plāno oficiāli pasaulei atklāt sava flagmaņa LS jauno paaudzi, taču savā interneta vietnē sociālajā tīklā Facebook modeļa pirmo attēlu publicējis jau šodien.

Jaunā LS dizaina fragmenti jau iepriekš ir tikuši nopludināti tīmeklī, taču atšķirībā no kolēģiem uzņēmumā Mazda Lexus neniekojas ar lukturu stūrīšiem un virsbūves paneļu salaiduma līnijām un tīzerī (priekšskatījumā) pirms lielās atklāšanas auto parāda pilnā augumā.

Informācijas par jauno LS pagaidām nav nekādas, taču attēlā redzamais auto apliecina, ka dizaineri ir turējušies pie vispārējām vadlīnijām, modelis ir ieguvis saimes jauno radiatora režģi, kurš debitēja konceptauto LF-LC Detroitas motoršovā un kopš tā laika jau ir radis lietojumu modelī RX un arī jaunajā GS.

Kopumā pirmais iespaids par LS ir visai pozitīvs, jo dizainā japāņi nav pārāk novirzījušies no iestaigātā ceļa, saikne ar priekšgājēju nav zaudēta. Piedevām auto izskatās gan respektabls, gan arī sportisks, tiesa, standarta modelis, iespējams, būs «rāmāks», jo attēlā redzamais esot LS 460 F Sport.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu