Nokia 808 PureView pieejams Latvijā (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas tirgū ir nonācis Nokia 808 PureView viedtālrunis ar 41 megapikseļa sensoru. Tas šobrīd nodrošina vislabāko ar tālruni uzņemto fotoattēlu kvalitāti.

Nokia 808 PureView ir aprīkots ar labāko tālruņa fotokameru – tam ir Carl Zeiss objektīvs, 41 megapikseļa sensors (7728 x 5368 pikseļi) un jaunā Nokia PureView tehnoloģija, kas arī tuvāko gadu laikā Nokia produktos nodrošinās augstākās klases fotogrāfiju uzņemšanas funkcijas un iespējas. Tam ir arī NFC (Near Field Communication) bezvadu tehnoloģija, kas ļauj viegli dalīties ar attēliem un video starp ierīcēm vai savienot to ar aksesuāriem (piemēram, austiņām vai Nokia Play 360° skaļruni), vienkārši pieliekot tās vienu pie otras.

Kopš Nokia PureView prezentēšanas šā gada februārī tas ir saņēmis vairākus apbalvojumus, tostarp arī «Best Mobile Device» titulu Mobile World Congress 2012, kā arī «Best Imaging Innovation» apbalvojumu no TIPA.

Foto: Publicitātes foto

«PureView tehnoloģija ir revolūcija foto un video uzņemšanas jomā viedtālruņu tirgū, un Nokia 808 PureView lietotāji varēs uzņemt līdz šim nepieredzēti labus attēlus un video ar savu tālruni,» saka Aivars Krauklis, Nokia Latvija mobilo tālruņu tirdzniecības vadītājs. «Mēs turpināsim attīstīt PureView tehnoloģiju, un arī mūsu turpmākie tālruņi ieviesīs jaunus standartus šajā jomā.»

Nokia 808 PureView viedtālrunis ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas 41 megapikseļa sensoru, Carl Zeiss optiku un Nokia izstrādātu pikseļu uztveršanas tehnoloģiju. Šo tehnoloģiju kombinācija nodrošina asu, detalizētu attēlu uzņemšanu, lielisku kameras darbību vāja apgaismojuma apstākļos un iespēju saglabāt attēlus kompaktos izmēros, lai dalītos ar tiem sociālajos tīklos, MMS vai pārsūtītu ar e-pasta starpniecību. Tas atbalsta arī full HD 1080p video uzņemšanu un atskaņošanu, kā arī nevainojamu skaņas ierakstīšanu, pateicoties Nokia Rich Recording funkcijai. Tāpat var atzīmēt, ka PureView tehnoloģija ļauj foto režīmā kadru pietuvināt trīskārt, neupurējot bildes kvalitāti. 1080p video var pietuvināt 4 reizes, 720p video - 6 reizes, savukārt filmējot nHD režīma video (640x360), kvalitāte nemainās pat divpadsmitkārtīgā pietuvinājumā.

169 gramus smagā Nokia 808 PureView ar 4 collu ekrānu darbojas ar Symbian operētājsistēmu, un tās veiktspēju nodrošina 1,3 GHz centrālais procesors un 512 megabaitu operatīvā atmiņa. Telefonam ir iebūvēta 16 GB atmiņa, ko var paplašināt līdz 48 GB, izmantojot microSD karti.

Nokia 808 PureView aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 425 lati.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu