Pirmais Viper pārdots par 300 tūkstošiem (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmais 2013. modeļu gada SRT Viper eksemplārs Barrett-Jackson izsolē pārdots par 300 tūkstošiem ASV dolāru, kas tiks nodoti Austin Hatcher labdarbības fondam.

Izsolē SRT Viper pārdots par vairāk nekā divas reizes augstāku cenu nekā ir tā tirgus vērtība – 135 tūkstoši. Kopumā Barret-Jackson izsolē pārdoti eksponāti, ieskaitot Volkswagen Jetta sacīkšu auto, 560 000 dolāru vērtībā.

Jaunās paaudzes SRT Viper dienas gaismu ieraudzīja tikai šā gada pavasarī Ņujorkas automobiļu izstādē. Auto ir ieturēts Viper zīmola labākajās tradīcijās ar priekšā iebūvētu 8,4 litru V10 atmosfērisko motoru, kurš attīsta 640 zirgspēkus un strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Superkupejas virsbūve ir izgatavota no alumīnija un oglekļa šķiedras, Viper ir regulējama balstiekārta ar diviem dažādiem iestatījumiem, kā arī augstas veiktspējas Brembo bremžu sistēma.

Var atzīmēt, ka nesen Barret-Jackson izsoļu nams pārdeva visnotaļ interesantu, speciāli pārbūvētu Chevrolet Corvette; par 1000 zirgspēkus spēcīgo 1963.gada auto pircējs samaksāja 170 tūkstošus dolāru.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu