Iedvesmas skrējienā SOS bērnu ciematiem sakrāti jau 11 000 eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Samsung» Iedvesmas skrējienā «Hope Relay» līdz šim veikti jau vairāk nekā 33 tūkstoši kilometru, savukārt «Samsung Electronics Baltics» par katriem 3 noskrietiem vai kā citādi aktīvi veiktiem km ziedo 1 eiro audžuģimenēm SOS bērnu ciematos. Līdz šim brīdim vairākiem tūkstošiem akcijas dalībnieku kopumā izdevies sakrāt ziedojumu, kas pārsniedz 11 tūkstošus eiro.

Iesaistīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā jebkurš Latvijas iedzīvotājs var līdz pat jūlija vidum, skrienot, nūjojot, braucot ar velosipēdu vai kā citādi aktīvi veicot 3 kilometrus jebkurā vietā un laikā. Līdz šim garākā viena cilvēka mērotā kopējā distance Iedvesmas skrējienā ir 1062 km, un par to «Samsung» SOS bērnu ciematiem dāvās 354 eiro. Aktīvākā komanda, kas izveidota Iedvesmas skrējienam un sapulcējusi 79 biedrus, ir grupas Instrumenti komanda. Aktīvāko komandu sarakstā ir arī «ZZK» komanda, «Bite Latvija», «Nordea» Rīgas maratona komanda, «LMT» un citas.

Lai paveiktu labu darbu un palīdzētu audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos, nepieciešams viedtālrunī lejupielādēt bezmaksas aplikāciju «Hope Relay» un reģistrēt savu dalībnieka profilu. Aktivizējot aplikāciju, par katriem noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedo 1 eiro bērniem, kuri aug Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs. Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā.

«Hope Relay» ir starptautiska labdarības akcija, kas notiek 19 valstīs un ikvienam ļauj iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā. «Samsung» Iedvesmas skrējienu atbalsta daudzas sabiedrību iedvesmojošas personības, tajā skaitā grupa «Instrumenti», kā arī restorāna «Vincents» šefpavārs un biedrības «Slow Food Riga» priekšsēdētājs Mārtiņš Rītiņš, kurš «Samsung» Iedvesmas skrējiena atklāšanā 29.maijā tika paziņots kā viens no četriem Olimpiskās lāpas nesējiem, kuri šovasar piedalīsies Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē Lielbritānijā.

Iedvesmas skrējienu atbalsta arī «Samsung» sūtne Londonas Olimpiskajās spēlēs, vieglatlēte Ineta Radeviča. Atbalstītāju vidū arīdzan biatlonists Oļegs Maļuhins, motosportists Lauris Freibergs, kā arī aktieri Gundars Grasbergs un Juris Žagars. Viņi piedalās īpašajos «Samsung» Iedvesmas skrējienos Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā un Valmierā, aicinot iesaistīties un paveikt labu darbu arī reģionu iedzīvotājus. Iedvesmas skrējiens Baltijas valstīs noslēgsies līdz ar Baltijas Olimpiskās lāpas nesēju došanos uz lāpas stafeti Lielbritānijā jūlija vidū.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu