Skaistumziņas: jūgendstils, narciss, iedeguma aplikācija (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk TVNET Sievietēm ik pārdienu varēsim lasīt «Skaistuma ziņas», kurās iepazīstināsim ar jaunumiem modes pasaulē un skaistumkopšanas industrijā kā Latvijā, tā arī citviet pasaulē.

Atelier Narciss piepilda līgavas sapni

Modes zīmols NARCISS sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu - kāzu kleitu dizaina izstrāde un izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma - Atelier NARCISS. Atelier NARCISS piedāvā izgatavot kāzu kleitu no izsmalcinātiem audumiem, kas tiek pasūtīti tieši no Eiropas labākajiem audumu ražotājiem. Atelier NARCISS kleitā līgava būs vienreizēja un neatkārtojama, kas padarīs kāzu dienu par neaizmirstamu notikumu. Zīmols NARCISS dibināts 2009. gadā un savas kolekcijas pārdod Londonā, Maskavā, Sanktpēterburgā, Kuveitā, Dubaijā. 2011. un 2012. gadā zīmols NARCISS tika atzīts par Gada modes mākslinieku Baltijas modes federācijas organizētā, ikgadējā Latvijas Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonijā un sekmīgi piedalījās LIAA organizētā konkursā «Eksporta un inovācijas balva 2011», ierindojoties finālistu sarakstā kategorijā «Rūpnieciskais dizains».

«Crocs» atver veikalu arī «Domina Shopping»

Tagad arī Domina Shopping atvērts apavu zīmola Crocs konceptveikals. Inovatīvais ražotājs, kas šogad visā pasaulē atzīmē dibināšanas desmit gadu jubileju, Latvijas tirgu iekaroja 2008.gadā, un nu Crocs apavi nopērkami jau vairākos konceptveikalos Rīgā. Šā gada kolekcijas Crocs veido īpašas un par godu savai desmitgadei - kā vienmēr, apavi ir nepārspējami ērti, jo ražoti no Crocs patentētā materiāla CrosliteTM, virknē modeļu izmantoti arī citi materiāli, piemēram, audums, āda un zamšāda. Viena no kolekcijām - CrosMeshTM, kas pilnībā veidotas no Crocs CrosliteTM, ir supervieglas, ērtas un ergonomiskas. Itāļu dizains ne tikai izskatās eleganti, bet nodrošina arī funkcionalitāti - pateicoties tīkla rakstam, pēdas elpo un nesakarst.

«H&M» laidīs klajā kolekciju sadarbībā ar modes namu «Maison Martin Margiela»

Zviedru apģērbu veikalu ķēde «H&M» otrdien paziņojusi, ka franču modes nams «Maison Martin Margiela» veidos tai sieviešu un vīriešu apģērbu kolekciju. Jaunā kolekcija novembrī būs nopērkama «H&M» veikalos dažādās pasaules valstīs. Veikalu ķēde jau agrāk sadarbojusies ar veiksmīgiem modes dizaineriem un industrijas personībām. Kolekcijas veidojusi dziedātāja Madonna, dizainere Stella Makartnija, modes nama «Chanel» vadītājs Karls Lāgerfelds un citi. «H&M» ir aptuveni 2500 veikalu 44 pasaules valstīs. Rudenī plānots atvērt pirmos «H&M» veikalus Rīgā. Tie atradīsies tirdzniecības centros «Galerija Centrs» un «Alfa».

Bērnu ekokosmētikas zīmols «Eco.kid»

Uzņēmums «Orange Cosmetics», kas jau 15 gadus ir profesionālās matu kosmētikas «Keune» pārstāvis Latvijā, piedāvā absolūtu jaunumu Latvijas ekokosmētikas tirgū - speciāli bērniem radītu matu un ķermeņa kopšanas zīmolu «Eco.kid». «Eco.kid» zīmols ir radīts Austrālijā, tā ir īpaši bērniem paredzēta organiski sertificēta kosmētika matu un ķermeņa ādas kopšanai. Visi produkti satur vairāk nekā 99% dabīgo sastāvdaļu, kas atbilst ECOCERT ekoloģiskās un organiskās kosmētikas standartiem. «Eco.kid» produktos tiek izmantotas ilgtspējīgas un dabiskas sastāvdaļas, kuras nesatur sulfātus, parabēnus, sintētiku, mākslīgos konservantus, aromātus un krāsvielas. Visi «Eco.kid» produkti jau ir nopērkami veikalos «Lelle», «Stockmann», «Elkor PLAZA» un skaistumkopšanas salonos visā Latvijā.

«Sun Coach» - vasaras noderīgākā aplikācija Tavam telefonam!

Mēs visi zinām, cik saule tomēr ir kaitīga ādai, tāpēc «Oriflame» ir parūpējies par mums un izveidojis īpašu bezmaksas iPhone aplikāciju «Sun Coach», kas noteiks tavu atrašanās vietu un atkarībā no laikapstākļiem, temperatūras un UV indeksa ieteiks, kuru no sauļošanās aizsarglīdzekļiem tev vajadzētu izvēlēties. Izraugies savam ādas tonim visatbilstošāko līdzekli un norādi, kuru SPF lietosi. Pamatojoties uz visiem iegūtajiem datiem, taimeris pavēstīs, kad tev vairs nevajadzētu atrasties saulē! Jebkurā brīdī pieejami noderīgi padomi par to, kas būtu jādara pirms sauļošanās, sauļošanās laikā un arī pēc tās.

Foto: TVNET

Šovasar elegantais Rīgas Jūgendstila muzeja interjers uzplaucis vēl nebijušā krāšņumā - to bagātina autentiski 20.gs. sākuma tērpi no pasaulslavenā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva kolekcijas. Viesistabā, kamīnistabā un ēdamistabā izvietotas kleitas un saulessargi, izstāžu zālē - vēdekļi un somiņas, ko papildina modes aksesuāri no Rīgas Jūgendstila muzeja krājuma. Autentisko vēsturisko tērpu un interjera savstarpējā mijiedarbība rada neatkārtojamu gaisotni un ir novitāte jūgendstila izzināšanā. Aleksandrs Vasiļjevs ir pazīstams kā modes vēsturnieks, interjeru dekorators, scenogrāfs, populāru grāmatu un rakstu autors, izcils lektors un kolekcionārs.

Izstāde atvērta no 16.jūnija līdz 28.oktobrim.


Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu