Chevrolet klāstu papildinās Spin

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

Chevrolet modeļu klāstu jau tuvākajās nedēļās papildinās kompaktklases MPV automobilis Spin.

Jaunais auto, kura galvenās raksturiezīmes ir kompakti ārējie gabarīti un salons ar piecām vai septiņām sēdvietām, vispirms nonāks pārdošanā Brazīlijā (tas notiks jau jūnija beigās), bet nākamā gada sākumā to General Motors koncerna uzņēmums sāks piedāvāt arī Indonēzijā. Atkarībā no panākumiem un citiem stratēģiskās attīstības apsvērumiem par Spin laišanu citos noieta tirgos, tostarp arī Eirpā tiks lemts laika gaitā, vēsta Chevrolet.

General Motors ikgadējās tikšanās reizē Detroitā koncerna izpilddirektors Dans Akersons sacīja: «Spin ir izskatīgs, funkcionāls un efektīvs mazs MPV automobilis, un tas būs pirmais savā klasē, kas piedāvās sešu pakāpju automātisko transmisiju. To varēs lēti iegādāties un kas tikpat svarīgi – arī auto uzturēšana būs lēta.»

Kamēr nav zināmi auto raksturlielumi un tehniskā izpildījuma detaļas, vienīgajā Chevrolet publiskotajā Spin attēlā redzamais braucamais šķiet diezgan līdzīgs pie mums pārdošanā esošajam Orlando.

Var atzīmēt, ka pagājušajā gadā Chevrolet visā pasaulē pārdeva 4,76 miljonus automobiļu, kas ir labākais rādītājs kompānijas pastāvēšanas vēsturē. Arī šā gada pirmais ceturksnis ir aizvadīts ar rekordlielu noieta rādītāju, un, lai šī tendence turpinātos, kompānija regulāri papildina savu klāstu ar jauniem modeļiem, kas pircējiem piedāvā vairāk, nekā par attiecīgo samaksu varētu gaidīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu