Gudvudā debitēs jaunais Bentley superauto (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Gudvudas ātruma festivālā, kas notiks no 28. jūnija līdz 1. jūlijam, Bentley prezentēs jaunu auto.

Britu autoražotāja informācija liecina, ka Gudvudā, kur pulcējas kā mūsdienu, tā arī vēsturiskie auto, Bentley prezentēs jauno Continental GT Speed, kas sevī iemieso «iespaidīgu dinamiku un greznību».

Automobiļa satura detaļas pagaidām netiek atklātas, taču domājams, ka šis auto tāpat kā tā priekšgājējs tiks apgādāts ar 6 litru W12 dzinēju, automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu, vēsta Motor.ru. Jaudas droši vien būs vairāk par pašreizējiem 600 zirgspēkiem, un tas liek domāt, ka tiks pārspēta arī līdzšinējā modeļa dinamika, kas nebūt nav peļama – 4,5 sekundes līdz simtam un 326 km/h maksimālais ātrums.

Būtiski, ka jaunais auto netiks tikai izstādīts Bentley stendā, kas būšot vērienīgākais, kopš marka ir pārstāvēta ātruma festivālā; auto varēs redzēt arī darbībā, traucamies augšup pa līkumoto ceļu Gudvudas kalnā.

Bez jaunā Continental GT Speed Gudvudā Bentley demonstrēs arī modeli GT V8, kam W12 motora vietā uzstādīts V8 turbomotors ar daļējas slodzes apstākļos atslēdzamiem cilindriem. Tas attīsta 507 ZS un 660 Nm, smagnējajai kupejai ļaujot 100 km/h sasniegt 4,8 sekundēs un maksimāli attīstīt 303 km/h. Turpat līdzās būs apskatāms īpašas komplektācijas Mulsanne (Mulsanne Mulliner Driving Specification), kas veidots tiem cilvēkiem, kas pie stūres vēlas sēdēt paši, kā arī Ženēvas motoršovā demonstrētais SUV konceptauto EXP 9 F.

Bentley stendā būs apskatāms arī markas sacīkšu automobiļi – Bentley Speed 8, kurš uzvarēja 2003. gada Lemānas sacensībās, un pagājušā gadsimta divdesmito gadu Birkin Blower ar 4,5 litru kompresordzinēju.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu