Aktieris Juris Žagars Valmierā atklāj «Samsung» Iedvesmas skrējienu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Četrpadsmitgadīgā Linda Kļaviņa no Valmieras SOS bērnu ciemata pārstāvēs Latviju Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē.

Atzīmējot «Samsung» Iedvesmas skrējiena atklāšanu Vidzemē, Gaujas piestātnē pie Valmieras pilsdrupām aktieris Juris Žagars aicināja vidzemniekus uz kopīgu startu SOS bērnu ciematu atbalstam.

Aicinot piedalīties Iedvesmas skrējienā «Hope Relay», «Samsung Electronics Baltics» piedāvā ikvienam Latvijas iedzīvotājam iejusties Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesēja lomā, paveicot labu darbu. Ikviens var palīdzēt audžuģimenēm Latvijas SOS bērnu ciematos, jo par katriem noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai kā citādi aktīvi mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedos 1 eiro bērniem, kuri dzīvo Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs.

Atklājot akciju Vidzemē, Juris Žagars ar savu Žagarkalna komandu veica pirmo kopīgo Iedvesmas skrējiena distanci ar laivām pa Gauju. Piedalījās arī citas komandas, gan skrienot, gan braucot ar velosipēdu. Viņiem pievienoties bija aicināts ikviens aktīva dzīves veida cienītājs, bet Vidzemes starta dalībniekus uzmundrināja pārstāvji no pašvaldības un Valmieras SOS bērnu ciemata.

Piedalīties «Samsung» Iedvesmas skrējienā var ikviens, kurš viedtālrunī lejuplādējis bezmaksas aplikāciju «Hope Relay» un reģistrējis savu dalībnieka profilu. Par katriem ar aktivizētu aplikāciju mērotiem 3 kilometriem «Samsung» ziedos 1 eiro bērniem Latvijas SOS ciematu audžuģimenēs. Maksimālā vienā dienā mērotā distance var būt 42 km, vidējam ātrumam nepārsniedzot 40 km stundā.

««Samsung» aicina iesaistīties Iedvesmas skrējienā aktīva dzīvesveida piekritējus visā pasaulē. Tā ir lieliska iespēja sajust Olimpisko spēļu sportisko, vienojošo gaisotni un īstenot vienu no Olimpiskajām pamatidejām – kopā paveikt labu darbu,» skaidro «Samsung Electronics Baltics» Korporatīvās komunikācijas vadītāja Iveta Bojāre. «Samsung» Iedvesmas skrējiens 29. maijā atklāts arī Lietuvā un Igaunijā, aicinot palīdzēt SOS bērnu ciematiem visās trijās Baltijas valstīs.

Mārtiņš Rītiņš un Linda Kļaviņa no Valmieras pievienojas Londonas Olimpisko spēļu lāpas nesējiem

«Samsung» Iedvesmas skrējiena atklāšanā 29. maijā arī restorāna «Vincents» šefpavārs un biedrības «Slow Food Riga» priekšsēdētājs Mārtiņš Rītiņš un četrpadsmitgadīgā Linda Kļaviņa no Valmieras SOS bērnu ciemata tika paziņoti kā «Samsung» lāpas nesēji, kuri šovasar piedalīsies Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē Lielbritānijā. «Samsung» novērtē Mārtiņa Rītiņa ieguldījumu dabisku produktu un veselīgu ēšanas paradumu popularizēšanā.

Savukārt Linda Kļaviņa ir 14 gadus veca latviešu meitene, kura aug Valmieras SOS bērnu ciemata audžuģimenē. Tikai pirms trim gadiem viņa sāka trenēties garajās un vidējās skriešanas distancēs, taču, ieguldot smagu darbu, jau kļuvusi par vienu no vadošajām Latvijas sportistēm savā vecuma grupā. Linda ir ļoti konkurētspējīga un vietējās sacensībās vienmēr ieņem vietu uz uzvarētāju pjedestāla. Līdztekus sportam Linda apgūst flautas spēli mūzikas skolā, dejo tautas dejas un palīdz savai audžuģimenei rūpēties par vēl sešiem bērniem.

Lejupielādē "Hope Relay" aplikāciju šeit!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu