Jaunieši palīdz darbos pensionāriem (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET kopā ar «Junkers» izsaka pateicību tiem, kuri jau ir snieguši palīdzību sociālā projekta «Labi darbi sasilda» ietvaros. Vēl atlikuši tikai nedaudz darbu, kurus kopā varam paveikt!

Pateicoties atsaucīgajiem, vairāki vientuļi cilvēki, kuriem pašiem piemājas darbi sagādā grūtības, šajā pavasarī ir saņēmuši siltu atbalstu. Piedalies projektā un sniedz arī savu atbalstu, atgādinot šiem cilvēkiem, ka viņi nav vieni un visu aizmirsti.

Foto: Labi darbi sasilda!

Ineta ar draugiem palīdzēja Laumai Brantos skaldīt un kraut malku: «Laumiņa ļoti priecājās par mūsu ierašanos un labprāt ar mums parunāja par dzīvi. Vēl viņa mūs pacienāja ar paštaisītu lauku kazas piena sieru. Esam ļoti priecīgi par paveikto darbu un jauki pavadīto laiku foršā draugu un kolēģu kompānijā! Noteikti brauksim vēl!»

Foto: Labi darbi sasilda!

Savukārt Keilija ar savu brāli apciemoja un sniedza palīdzību Aleksandrai un par darbu saka: «Bija patiesi liels prieks pavadīt tik skaistu dienu kopā ar šo sievieti, kura, kļūstot pavisam viena, nav zaudējusi sirsnību un to jūtu patiesumu, kas staro no viņas sirds. Abi ar brāli nolēmām, ka noteikti apciemosim šo cilvēku arī kādu citu reizi.»

Foto: Labi darbi sasilda!

TVNET un «Junkers» projekts «Labi darbi sasilda!» ir sociāla palīdzība pavasara darbos cilvēkiem, kuri vecuma, slimības vai invaliditātes dēļ paši nespēj paveikt visus piemājas darbus. Sadarbībā ar sociālajiem dienestiem un pašvaldībām ir apkopoti vairāki desmiti cilvēku un darbu visā Latvijā.

Aicinām arī Jūs apmeklēt projekta mājas lapu dzivosilti.lv un palīdzības kartē atrast Jums tuvumā esošu cilvēku, kuram nepieciešama palīdzība. Tā ir lieliska iespēja izrauties no pilsētas, apceļot laukus un palīdzēt tiem, kuriem nav kam lūgt palīdzību.

Izvēlies, kam Tu dosies palīgā!

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu