Rīgā ieradīsies Maskavas mērs Jurijs Lužkovs (87)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Rīgā 25.augustā vienas dienas vizītē ieradīsies Maskavas mērs Jurijs Lužkovs ("Vienotā Krievija"), aģentūrai BNS apstiprināja Rīgas domes (RD) pārstāve Laila Ivāna

Vizīte notiks Rīgas un Maskavas sadarbības līguma ietvaros. Vizītes programma gan pašlaik vēl tiek precizēta, tāpēc netiek atklāts, kas ieplānots Lužkova vizītes laikā.

Vizītes plāni tiks darīti zināmi, tuvojoties 25.augustam, piebilda Ivāna.

Pēc aģentūras BNS rīcībā esošās informācijas, vizītes laikā Lužkovs plāno apmeklēt arī "AMO Plant" rūpnīcu Jelgavā, kuras lielākais akcionārs ir Maskavas valdība, kā arī Krievijas autoražotājs ZIL, Jelgavas pašvaldība un Latvijas uzņēmums "Ferrus".

Valsts prezidenta Valda Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa nekomentēja, vai tiek plānota Zatlera tikšanās ar Lužkovu. Savukārt ārlietu ministram Aivim Ronim netiek plānota tikšanās ar Maskavas mēru, apliecināja ministra biroja vadītāja Ilze Milta.

Lužkovs iepriekš plānoja ierasties Rīgā uz NVS un Eiropas mēru saietu, kas bija iecerēts šovasar Rīgā, taču sanāksme tika pārcelta uz nākamā gada vasaru.

Komentāri (87)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu