TVNET aptauja: iedzīvotāji nav iepazinušies ar partiju programmām (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija/TVNET

Lielākā daļa TVNET lasītāju atzinuši, ka, tuvojoties 10. Saeimas vēlēšanām oktobrī, viņi vēl nav iepazinušies ar politisko partiju programmām, liecina portāla otrdien veiktā aptauja.

Uz dienas jautājumu kopumā atbildējuši 1304 TVNET lasītāji, no kuriem pārliecinoši lielais vairākums (92%) atzinušies, ka ar politisko partiju programmām vēl nav iepazinušies. Tikai 4% respondentu norādīja, ka to ir izdarījuši, bet vēl tikpat ir apņēmības pilni ar politiskajiem sarakstiem iepazīties jau tuvākajā laikā.

"Nu un ko var gribēt no rezultātiem? Aptauja pierāda, kāds auns ir vēlētājs! Pa 20 gadiem neko nav iemācījies, tikai balso par to, kam smukāka frizūra," neizpratnē par iedzīvotāju zemo interesi par politiku ir kāds TVNET lasītājs.

"Protams, izlasu. Bet šīm programmām nav seguma. Nav cilvēku un kolektīva, kas uzrakstīto pildīs. Tālāk skatos no partijām izvirzītos nākamos deputātu kandidātu sarakstus. Saraksti pilni ar vecām sejām gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Šie cilvēki nekad nevarēs pildīt savus izvirzītos uzdevumus ar vecām zināšanām un polittehnoloģijām. Nav variantu," raksta Edgars.

"Sev pašai par brīnumu šoreiz es programmas pārskatu. Uzreiz atkrīt tās partijas, kuras sola laimi un pārticību rīt pusdienlaikā, nereāli sola palielināt darbavietas (ak šausmas, vēl ierēdņus taisās pieņemt?), atsijāju arī tās, kurās ir vairāk par vienu aktieri, mūziķi, sportistu u.tml. kultūras darbinieku, un secinājums - man diemžēl nav par ko balsot. Paliek viens mazāk sāpīgs variants, bet arī tur ne visas personas būtu pelnījušas tikt Saeimā. Skumji, ka politiķi ir sasmērējušies," komentāru sadaļā savu viedokli pauž kāda TVNET lasītāja.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu